Skip Navigation or Skip to Content

Logistiek

Midden-Brabant: logistieke hotspot nummer 1

Midden-Brabant is koploper in slimme en duurzame logistiek. Niet voor niets is de regio vier jaar op rij, in 2019, 2020, 2021 én 2022, verkozen tot logistieke hotspot nummer 1 van Nederland. In het logistieke programma van Midpoint Brabant werken ondernemingen, onderwijs en overheden succesvol samen aan een integrale aanpak van de transitieopgaven digitalisering, duurzaamheid en talentontwikkeling.

Smart Moves video’s

Al vier jaar op rij is Tilburg-Waalwijk Logistieke Hotspot van het jaar. Ben je benieuwd wat het geheim is achter het succes van deze regio? Dat zie je in de Smart Moves campagne met de bekende comedian Jochen Otten. Laat je verrassen!

Lees meer

Samen voor een sterke logistieke sector

In het programma Midpoint Brabant Logistiek werken ondernemers, onderwijs en overheid al een aantal jaren nauw samen. Dit focus ligt op een collectieve imagocampagne in Midden-Brabant waarin we zowel jonge als ervaren mensen motiveren om voor de logistiek te kiezen. Ook bieden we toegang tot het logistieke netwerk binnen en buiten Midden-Brabant en ons jaarevent. Collectief zorgen we voor meer samenhang en samenwerking in de logistieke sector om ook de komende jaren dé logistieke hotspot van Nederland te blijven.

Meer over het lidmaatschap

Gerelateerde projecten

Gerelateerd nieuws

Twan van Lankveld - Programmamanager Logistiek