Skip Navigation or Skip to Content

In juni vier maal Dag van de Techniek: Waalwijk, Heusden, Tilburg en Oisterwijk-Moergestel

Ben jij nieuwsgierig naar het vak techniek en wil je een kijkje nemen bij technische bedrijven in jouw buurt? Kom dan naar de Dag van de Techniek! Op deze open dag kun je beleven en ervaren hoe het is om te leren en te werken in de techniek én je oriënteren op een technische studie of beroep.

In Midden-Brabant kun je het hele jaar kennis maken met leren en werken in de techniek. Bijvoorbeeld op de dagen van de techniek, waar je inspiratiepleinen of bedrijvenroutes kunt bezoeken. Hier maak je op een interactieve manier kennis met techniek, bij de bedrijven zelf! Daarnaast zijn er mogelijkheden om je te oriënteren op banen bij technische bedrijven of om in te stromen bij technische opleidingen.

In juni vinden er maar liefst vier edities van de Dag van de Techniek plaats. Kom gerust een kijkje nemen op een van deze gratis toegankelijke dagen:

  • Waalwijk (9 juni, 15.00 tot 19.00 uur): inspiratieplein bij Lightronics. Meer info.
  • Heusden (10 juni, 10.00 tot 15.00 uur): inspiratieplein bij Veluw Metal Creations. Meer info.
  • Tilburg (10 juni, 10.00 tot 14.00 uur): inspiratieplein bij de technische opleidingen van Opleidingsbedrijf Bouwmensen Tilburg, IW Brabant-Zeeland en de Schildersvakopleiding. Meer info.
  • Oisterwijk & Moergestel (17 juni, 10.00 tot 16.00 uur): open bedrijvenroute in Oisterwijk en Moergestel en opleidingen bij middelbare school 2College Durendael.  Meer info.

Ben je enthousiast? Dan kun je na de zomer ook nog naar deze Open Dagen in Midden-Brabant:

De Dag van de Techniek wordt georganiseerd door technische bedrijven en onderwijsinstellingen uit de regio en is een initiatief van de deelnemende gemeenten en Midpoint Brabant. Ze zijn bedoeld voor alle inwoners van Midden-Brabant tussen de 7 en 67 jaar.

Richard Heesen - Business development voor startups