Skip Navigation or Skip to Content

Reijrink Staalconstructies uit Esbeek wint BOV-Trofee: prijs voor beste Brabantse ondernemer

Reijrink Staalconstructies uit Esbeek is de winnaar van de BOV-Trofee 2023, de prijs voor de beste ondernemer in Midden-Brabant. Directeur Willem Reijrink ontving de prijs donderdagavond tijdens een bijeenkomst in de concertzaal in Tilburg

Reijrink Staalconstructies was samen met Claassen Logistics en Vos Capelle in de strijd om zich te presenteren als degene met de Beste Ondernemers Visie binnen het thema Schaalbaar succes. Uiteindelijk ging Reijrink Staalconstructies er met de trofee van door. Volgens de jury heeft zijn bedrijf op het gebied van groeien door middel van het vergroten van schaalbaarheid een stapje voor op de twee andere kandidaten.

De basis voor Reijrink staalconstructie werd gelegd in 1967. Het ontstaan van het bedrijf wordt gekenmerkt door Toon Reijrink, die begon met het repareren van tractoren en het bouwen van stalinrichtingen in een schuurtje achter zijn ouderlijk huis in Haghorst. Met een klein startkapitaal van zijn vader kon hij een lasapparaat aanschaffen, en zo begon het avontuur. Nu, meer dan 50 jaar later, is Reijrink staalconstructie uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met meer dan 130 getalenteerde medewerkers.

Junior BOV Trofee
Ook voor jonge bedrijven was er een prijs: de Junior BOV-Trofee, powered by Midpoint Brabant. Deze ging naar Alma – Sterrenrestaurant uit Oisterwijk, uniek doordat ze niet alleen een Michelinster hebben maar ook een bib gourmand in één pand.

23ste keer
De BOV-Trofee, BOV staat voor Beste Ondernemers Visie, werd donderdag voor de 23ste keer uitgereikt. De organisatie was in handen van de Junior Kamer Hart van Brabant. Vorig jaar ging de trofee naar De Rooij Staltechniek uit Waalwijk. Midpoint Brabant is een van de hoofdpartners van de BOV-Trofee.

Midpoint Brabant