Skip Navigation or Skip to Content

Oproep aan directeuren en productieleiders in de mkb-maakindustrie!

Doe mee aan ons onderzoek over productieautomatisering in Midden- en West-Brabant.

Wat is de stand van zaken van productieautomatisering binnen het mkb in Midden- en West-Brabant? Wat zijn jouw uitdagingen en wil jij ook weten hoe jij ervoor staat in vergelijking met andere bedrijven? Doe dan mee aan dit unieke onderzoek binnen de mkb-maakindustrie.

Jouw expertise en ervaring zijn van waarde voor dit onderzoek. De samenwerkende partners Midpoint Brabant, REWIN, Koninklijke Metaalunie, FME, en Fontys Hogeschool nodigen je van harte uit om deel te nemen aan dit onderzoek.

Meedoen is een investering van slechts 20 minuten.

Doe hier mee aan het onderzoek!

Waarom zou je deelnemen?

  1. Jouw inbreng telt: jouw mening, samen met die van andere maakbedrijven, stelt ons in staat de uitdagingen binnen de maakindustrie in kaart te brengen en te werken aan oplossingen.
  2. Inzichten voor de toekomst: met de inzichten kunnen we jou als mkb maakbedrijf optimaal ondersteunen en faciliteren in technologische- en organisatie-uitdagingen, zoals arbeidstekort, flexibilisering, en digitalisering.
  3. Deelnemers privileges: als dank voor je deelname mag je meedoen aan een exclusieve round table op 17 april 2024. Hier gaan we de belangrijkste thema’s uit het onderzoek verder met elkaar verdiepen en daarmee ook zelf al concreet aan de slag. De uitkomsten worden in mei gepresenteerd in de vorm van een ‘white paper’.

 

Dit onderzoek is onderdeel van het Midpoint Brabant-programma Slimmer Werken dat is mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant. Dit programma versterkt de productiviteit van de mkb-maakindustrie in Midden-Brabant en biedt oplossingen om slimmer en efficiënter te werken.

Wij waarderen het als je het onderzoek uiterlijk maandag 19 februari a.s. invult. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact met mij op te nemen.

Petra Mouthaan - Programmamanager Maakindustrie