Skip Navigation or Skip to Content

Webinar: Gericht werken aan productiviteit in jouw mkb-maakbedrijf?

Doe mee aan ons gratis webinar op 7 februari van 10.00 tot 11.30 uur

Wil je als directeur of productieleider leren hoe je – zelfs in tijden van personeelstekort – doelgericht kunt werken aan de verbetering van productiviteit binnen jouw bedrijf? En wil je begrijpen hoe je jouw team hierin meekrijgt?

Schrijf je dan kosteloos in voor ons webinar “Gericht werken aan productiviteit in de maakindustrie”, dat plaatsvindt op woensdag 7 februari van 10.00 tot 11.30 uur.

Waarom mag je dit webinar niet missen? 

  • Laatste inzichten, tips en tools: krijg actuele inzichten en praktische tips over productiviteit en hoe je dit kunt beïnvloeden door o.a. productieautomatisering en slim organiseren in de maakindustrie;
  • Meer werk verzetten met hetzelfde aantal mensen: zet de eerste stap naar het overwinnen van personeelstekort en het verbeteren van (arbeids)productiviteit in jouw bedrijf;
  • Interactief en persoonlijk: stel direct je vragen tijdens het webinar;
  • Nazorg en follow-up: 1-op-1 sparren met mkb-coach Jo van de Put? Na het webinar kun je een persoonlijke afspraak maken. Samen onderzoeken jullie welke route het beste bij jouw specifieke uitdagingen past.
Meld je hier aan!

De sprekers
Inspirator en spreker is Jo van de Put: auteur van het boek Integrale Industriële Automatisering, docent bij het Microcentrum in Eindhoven én werkzaam als coach voor het industriële mkb bij Midpoint Brabant. De kennissessie wordt gemodereerd door Ingrid Berens, projectleider Midpoint Brabant.

Dit webinar maakt onderdeel uit van het Midpoint Brabant-programma Slimmer Werken dat is mogelijk gemaakt door de Provincie Noord-Brabant. Dit programma versterkt de productiviteit van de mkb-maakindustrie in Midden-Brabant en biedt oplossingen om slimmer en efficiënter te werken.

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met mij op. We kijken uit naar jouw deelname op 7 februari!

Partners: Provincie Noord-Brabant, Metaalunie, FME, REWIN, Midpoint Brabant, Gemeente Tilburg, Fontys Hogeschool, Avans Hogeschool, Onderwijsgroep Tilburg, Bosch Transmission Technology en Hoppenbrouwers Techniek.

Bart Taminiau - Adviseur bedrijfsfinanciering