Skip Navigation or Skip to Content

Schakel-event 9 november 2023

Slimmer werken voor meer (arbeids)productiviteit in Midden-Brabant

Het is tijd voor een strategische zet: we moeten de (arbeids)productiviteit in Brabant opkrikken. Dit vergt slimmer werken op zowel sociaal-organisatorisch als technologisch vlak. Sta jij aan het roer van een onderneming in de maakindustrie en logistiek in Midden-Brabant? Dan is deze boodschap voor jou! In deze snel veranderde economische omgeving sta jij als ondernemer voor talloze uitdagingen. Maar laat dat je niet ontmoedigen. Het is juist nu van cruciaal belang om jouw bedrijf voor te bereiden op de toekomst. Het is tijd om slimmer te werken en de kracht van innovatieve technologieën te omarmen.

Wij nodigen jou persoonlijk uit voor “Hét schakel-event voor de industrie en logistiek”, speciaal op maat gemaakt voor ondernemers zoals jij, actief in de maakindustrie en logistiek in onze regio. Samen zullen we de stappen bespreken die nodig zijn. Ben jij klaar voor de toekomst?

Geef via de knop hieronder aan of je er wel of niet bij kunt zijn. Samen met Midpoint Brabant kun je bouwen aan het volgende hoofdstuk van succes in de Midden-Brabantse maakindustrie en logistiek!

Hét schakel-event voor de industrie en logistiek is niet bedoeld voor sales en consultants.

Locatie en tijd:

MindLabs in Tilburg
Donderdag 9 november, 15.30 tot 18.30 uur

Programma:

15.00u   Inloop

15:30u   Introductie door Petra Mouthaan & Twan van Lankveld, Midpoint Brabant

15:40u   Plenaire sessie: Wat is AI (bewustzijn en begrip) en hoe vervlecht je dit in je eigen context en strategie als organisatie? Door Sasker Soontiëns & Tijs Berens, Skill-Up

16.25u    Start workshops

17.30u   Plenaire afsluiting met borrel en de kans om nieuwe technologie in de praktijk te ervaren met demo’s AR, VR en interactieve video door Practoraat Interactieve Technologie en MindLabs.

18.30u Einde

Keuze workshops

  1. Geen (vak)mensen te krijgen in je productie? Dan ga je slimmer werken! Introductie lerend netwerk voor open innovatie in de maakindustrie waarin we werken aan het verbeteren van de productiviteit. Breng je eigen praktijkvraag mens en technologie interactie in en leer van ervaringen van ondernemers die je voorgingen. Maak kennis met deze veranderaanpak, laat je inspireren en doe mee. Door Midpoint Brabant i.s.m. Avans Hogeschool
  2. Logistiek & AI (Tilburg University & LCB): hoe kun je ChatGPT en AI toepassen in de logistiek? Wat kan er nu en hoe dat je dat in de praktijk? Frans Cruijssen van Tilburg University neemt t stokje over van Skill-Up en gaat in op de toepassingen van ChatGPT & AI in de logistiek. Bas Holland van LCB vertelt hoe nieuwe AI-toepassingen in de praktijk van transport getest gaan worden.

 

Midpoint Brabant