Skip Navigation or Skip to Content

Hét netwerk van de digitale sector in Midden-Brabant

Jouw mkb-onderneming meer datagedreven maken. Daar draait het om bij het Smart MKB-programma van Midpoint Brabant en haar partners. Om dit kracht bij te zetten hebben diverse IT-bedrijven zich gebundeld in de Smart MKB Digihub.

Ambitieuze mkb-ondernemingen kunnen deze experts inschakelen als zij volgende stappen willen maken in datagedreven digitalisering. Met als positief bijeffect: de ontwikkeling van de digitale sector in de regio.

Wil je weten wat de IT-bedrijven van Smart MKB Digihub voor jouw onderneming kunnen betekenen? Klik voor meer info en contactgegevens op de logo’s hieronder.

Noeste Ijver

Vanuit kennis, creativiteit, innovatie, tests en noeste arbeid maken we voor onze opdrachtgevers en hun doelgroep elke dag de nieuwste standaard aan digitale communicatiemiddelen.

Noeste ijver

Thoughtline

Thoughtline zorgt met een team van 200+ IT-professionals sinds 2008 voor de productie, onderhoud en aanpassingen van webapplicaties en mobiele apps.

Thoughtline

Intigo

Mensen nemen betere beslissingen als ze de beschikking hebben over realtime data, toegesneden op hun eigen functie. Intigo ondersteunt bedrijven om van data naar informatie (realtime dashboards) te komen en van dashboards naar concrete acties. Deze leiden tot het verbeteren van rendement en cashpositie. 

Intigo

Hallo, ICT-oplossingen

Wij zijn een vooraanstaande Managed Service Organisatie en een vertrouwde naam in Tilburg en omgeving, opgericht in 2000 als IT Support Groep. Inmiddels hebben we ons aangesloten bij de hallo,-groep en gaan we onder die naam verder. hallo, heeft 7 vestigingen in Nederland en is vertegenwoordigd in de Cariben en Spanje. Met deze aansluiting kunnen wij onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten.

Hallo, ICT-oplossingen

IT Security Tilburg

Dat is de bijdrage die IT Security Tilburg aan het SMART MKB programma te Tilburg wil leveren. Als lokale betrokken onderneming op het gebied van informatie beveiliging zijn wij uniek in onze full-service benadering. Met achtergrond in zowel software engineering, informatiebeveiliging en privacy, begeleiden wij organisaties bij het realiseren van een veilige en verantwoorde IT-omgeving. 

IT-security Tilburg

Indicia

Het is tijd voor digitale slimheid. Omdat je kansen ziet. Omdat je het beste uit je bedrijf wil halen. Omdat je nu wil ontdekken hoe je morgen weer succesvol bent. Welkom bij Indicia, de digital partner die je business slimmer maakt. Indicia denkt digitaal.

INDICIA

Hendrikx ITC

Hendrikx ITC is een Tilburgs IT bedrijf met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van (geavanceerde) dataverwerking, data science projecten, machine learning en diverse IT consultancydiensten.

Hendrickx ICT

Freshheads

Freshheads heeft zo’n 20 jaar ervaring met digitale innovatie. Ze weten hoe je een vernieuwende digitale dienst ontwikkelt die jouw organisatie vooruit helpt. Daarvoor zijn ze er in alle onmisbare fases van het ontwikkelingsproces: discover, create en grow. Van eerste idee tot een volwassen, goedlopende dienst die niet meer weg te denken is. 

Freshheads

Féju ICT Group

Féju biedt ICT-oplossingen waarin automatisering en telecom elkaar optimaal versterken. Door techniek en communicatiemiddelen op elkaar af te stemmen, werken medewerkers zo productief mogelijk. Als ondernemer of IT-manager wil je je geen zorgen maken over je ICT infrastructuur. Daarin ontzorgt Féju je graag.

Féju ICT Group

Divtag

Divtag is een maatwerk software ontwikkelings-bureau uit Drunen Noord Brabant. Met een team van +/- 15 ervaren software developers werken wij dagelijks aan zeer uiteenlopende projecten voor klanten in Nederland en België.

Divtag

Scrumble

We helpen organisaties succesvol te digitaliseren door het ontwerpen en ontwikkelen van maatwerk sobware (o.a. apps, portalen en platforms). We hebben bewezen successen in manufacturing, e-commerce en logistiek. Scrumble is ontstaan uit vriendschap. Drie vrienden met een passie voor alles wat met computers te maken heeft, maar met software in het bijzonder.

Scrumble
Midpoint Brabant