Skip Navigation or Skip to Content

Hendrikx ITC

Hendrikx ITC is een Tilburgs IT bedrijf met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van (geavanceerde) dataverwerking, data science projecten, machine learning en diverse IT consultancydiensten.

Onze softwareoplossingen zijn duurzaam, veilig, stabiel, kosteneffectief en gigantisch schaalbaar. Het team bestaat voornamelijk uit enthousiaste en ervaren engineers die zich graag bezighouden met data uitdagingen.

 

We hechten bij Hendrikx ITC veel waarde aan duurzame relaties. Wij helpen onze relaties duurzaam te groeien middels high-performance, flexibele en kosteneffectieve softwareoplossingen en consultancydiensten. Onze softwareoplossingen zijn onderdeel van ons modulaire 1OPTIC dataplatform voor netwerken. Onze consultancydiensten betreffen voornamelijk de gebieden Data Science, Software Development (DevSecOps) en Machine Learning.

 

Met ons unieke 1OPTIC dataplatform bieden we een perfecte basis voor Data Science en Machine Learning projecten. 1OPTIC bevat alle benodigde stappen van dataverzameling tot en met het berekenen van geavanceerde KPIs of het visualiseren van de data. Uniek aan het 1OPTIC platform is dat het vendor-independent werkt, wat wil zeggen dat de data uit meerdere bronnen te ontsluiten is. Dit heeft als grote voordeel dat álle data, ongeacht fabrikant of type, in een overzicht beschikbaar kan worden gesteld.

 

Neem bij interesse gerust vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag verder in kosteneffectieve oplossingen!

 

Bel Hendrikx ITC voor duidelijkheid over wat allemaal (niet) kan met data.

Richard Heesen - Business development voor startups