Skip Navigation or Skip to Content

Freshheads

Freshheads heeft zo’n 20 jaar ervaring met digitale innovatie. Ze weten hoe je een vernieuwende digitale dienst ontwikkelt die jouw organisatie vooruit helpt. Daarvoor zijn ze er in alle onmisbare fases van het ontwikkelingsproces: discover, create en grow. Van eerste idee tot een volwassen, goedlopende dienst die niet meer weg te denken is.

Elke fase vraagt om andere skills, expertises en bewezen methodieken. Maar wat bij Freshheads in iedere fase absoluut heilig is: de intensieve samenwerking met klanten én het snel en continu valideren van jouw dienst onder de gebruikers. Zo ontwikkel je samen digitale oplossingen die een zo groot mogelijke positieve impact maken op jouw business, het leven van de gebruikers en de maatschappij

 

Wout Withagen uit Tilburg is directeur en mede-eigenaar van Freshheads. Het bureau, met zo’n 50 medewerkers, helpt organisaties bij het ontdekken van kansen, het versnellen van digitale innovatie en het realiseren van online diensten en platforms. Wout is daar waar digitaal, design en relevantie elkaar raken. Hij heeft een passie voor het ontwerpen en ontwikkelen van digitale producten en diensten waar écht behoefte aan is. Daarom is hij uiterst nuchter over innovatie; je hebt er niets aan zolang het geen toegevoegde waarde biedt.

Midpoint Brabant