Skip Navigation or Skip to Content

Divtag

Divtag is een maatwerk software ontwikkelings-bureau uit Drunen Noord Brabant. Met een team van +/- 15 ervaren software developers werken wij dagelijks aan zeer uiteenlopende projecten voor klanten in Nederland en België.

Wij fungeren daarbij vaak als externe ontwikkelafdeling van de klant. Divtag bestaat inmiddels 13 jaar en geeft de voorkeur aan lange en intensieve klantrelaties waarbij vaak op strategisch niveau wordt meegedacht met de ondernemer. De combinatie van technische kennis, ondernemerschap en de proactieve aanpak helpt ondernemers in hun ambities en groei. Tevens is Divtag nauw betrokken bij diverse initiatieven rondom automatisering en data (Bijvoorbeeld Platform driven by data – Den Bosch en de digitale werkplaats van Avans).

 

“Jonathan Schlüter, 38 jaar oud en directeur van Divtag. Met zijn technische achtergrond heeft Jonathan veel ervaring in het uitdenken van automatiseringsprocessen en denkt hij graag met ondernemers mee in het vinden van de juiste oplossing voor de meest complexe vraagstukken.”

Ralf Daggers - Operationeel Directeur