Skip Navigation or Skip to Content

Indicia

Het is tijd voor digitale slimheid. Omdat je kansen ziet. Omdat je het beste uit je bedrijf wil halen. Omdat je nu wil ontdekken hoe je morgen weer succesvol bent. Welkom bij Indicia, de digital partner die je business slimmer maakt. Indicia denkt digitaal.

Indicia doet digitaal. Speciaal voor succesvolle ondernemers en organisaties met ambitie. We verbinden creativiteit, technologie en ondernemerszin. Zo geven we concrete antwoorden op soms complexe vragen. En maken we je marketing, je sales en je bedrijfsvoering slimmer.

 

Sander werkt graag voor mkb-ondernemingen omdat de inspanningen en het bijbehorende resultaat meteen effect hebben op het bedrijfsresultaat en daarmee de groei van de onderneming en ondernemer. En bereiken voor hen meer leads, omzet of efficiency. Denk ook aan de werving van nieuw personeel via digital campagnes.

 

Mindy werkt graag voor mkb-ondernemingen om dit divers is en iedere vraag een doorkijkje in hun business geeft. Daarnaast hebben IT-oplossingen vaak een grote positieve impact op de bedrijfsvoering. Hierdoor biedt het het mkb inzicht in data en betere klantcommunicatie door websites en portals.

Veronique Berendsen - Projectmanager Energietransitie