Skip Navigation or Skip to Content

Thoughtline

Vanuit kennis, creativiteit, innovatie, tests en noeste arbeid maken we voor onze opdrachtgevers en hun doelgroep elke dag de nieuwste standaard aan digitale communicatiemiddelen.

Thoughtline zorgt met een team van 200+ IT-professionals sinds 2008 voor de productie, onderhoud en aanpassingen van webapplicaties en mobiele apps.

 

Doordat ze Nederlandse gesprekspartners, Product Owners en Tech leads combineren met een eigen internationaal development team zijn ze in staat om snel te starten en uitgebreide functionaliteiten te bouwen voor toegankelijke tarieven. De missie van Thoughtline is om alle voordelen van eigen maatwerk software toegankelijk te maken voor iedere mkb-organisatie.

 

“Thoughtline heeft veel bedrijfskundige ervaring. Hiermee kunnen ze bedrijfsprocessen en klantentools optimaliseren met digitale oplossingen. Ook digitale producten opstarten of door ontwikkelen is iets waar Thoughtline graag over spart. Vaak kan er al in een paar gesprekken een goede indicatie gegeven worden van de tijd en kosteninvestering. Op die manier weet je waar je aan toe bent voor het realiseren van een eigen webapplicatie en/of mobiele app.”

Midpoint Brabant