Skip Navigation or Skip to Content

Video: arbeidsparticipatie in Midden-Brabant

In deze video vertellen Midpoint Brabant-collega’s Dagmar, Twan en Marc met trots over de talentontwikkelingsprogramma’s die zij coördineren en uitvoeren binnen de regio Midden-Brabant. Mark Strijbos vertelt over het Ondernemersakkoord.

  • Dagmar Heystek, programmacoördinator Deltaplan Techniek: vertelt enthousiast over het programma Deltaplan Techniek waarin mensen geënthousiasmeerd worden voor werken in de techniek. Bijvoorbeeld door de Dag van de Techniek die in diverse gemeenten in de regio wordt georganiseerd en waar deelnemers kennis en ervaringen met elkaar uitwisselen.
  • Twan van Lankveld, programmamanager Logistiek: vertelt over de Smart Logistics Game, een web-app die door ROC Tilburg en Midpoint Brabant is ontwikkeld voor kinderen in het voortgezet onderwijs om ze een goed beeld te geven van werken in de logistiek. En nee… het gaat niet alleen over vrachtwagens en dozen.
  • Marc Bevers, programmamanager en coördinator Talentontwikkeling: vertelt over het behoud van hoger opgeleid talent in de regio Midden-Brabant en hoe hen te verbinden met het rijkelijk aanwezige mkb.
  • Mark Stijbos: directeur operaties bij de Mandemakers Groep en ambassadeur van het Ondernemersakkoord. Dit Ondernemersakkoord brengt ondernemers in Midden-Brabant samen die serieus bezig zijn met inclusiviteit op de arbeidsmarkt.

Dagmar, Twan en Marc werken aan deze programma’s samen met en in opdracht van onze partners: de samenwerkende gemeenten in Regio Hart van Brabant, onderwijs- en kennisinstellingen, ondernemers en maatschappelijk organisaties. Samen sterk voor Midden-Brabant!

Benieuwd? Kijk de volledige video hier:

 

Midpoint Brabant