Skip Navigation or Skip to Content

Rabobank Midden-Brabant verlengt samenwerking met Station88/Midpoint Brabant

Na vier jaar te hebben samengewerkt hebben Rabobank Midden-Brabant en Station88/Midpoint
Brabant hun partnerschap opnieuw verlengd. Hiermee blijft de Rabobank als business partner
verbonden aan het regionale businessnetwerk en de diensten van het Huis van Innovatie en
Ondernemerschap van Station88/Midpoint Brabant.

“Samen streven naar een bloeiend ondernemerslandschap in de regio. Dat is onze gedeelde missie,” aldus Desiree Verdaasdonk, directeur van Rabobank Kring Midden-Brabant. “Wij geloven sterk in het belang van verbinding. Station88/Midpoint Brabant sluit perfect aan bij onze visie op samenwerking. Als Rabobank zijn wij dé bank voor ondernemers in Midden-Brabant. Dat maakt de doelgroep van Station88/Midpoint Brabant voor ons bijzonder relevant.”

Binnen de Rabobank wordt nauw samengewerkt met diverse partners op verschillende terreinen. Desiree: Rabobank helpt ondernemers met de uitdagingen en kansen van deze tijd. Dat doen we met kennis, netwerken en financiële oplossingen rondom circulair ondernemen, digitalisering & innovatie en duurzaam bouwen. Thema’s waar iedere onderneming mee te maken heeft om concurrerend te blijven. Precies die thema’s staan ook centraal bij Station88/Midpoint Brabant. In de afgelopen jaren hebben we gezamenlijk gewerkt aan diverse projecten op dit gebied van digitalisering en duurzaamheid. Daarnaast zijn wij partner in financieringsvraagstukken, met name bij start- en scale-ups.

Over Midpoint Brabant

Midpoint Brabant is dé verbindende schakel tussen ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke organisaties in Midden-Brabant. Het samenwerkingsverband richt zich onder meer op het delen van kennis, ontwikkelen van vaardigheden en faciliteren van netwerken voor ondernemers die willen blijven groeien. Met een veelzijdig online- en offline-programma met onder meer inspiratiesessies, seminars en workshops, helpt Midpoint Brabant ondernemers om te groeien en te versnellen. Bovendien biedt Midpoint Brabant deskundige sparringpartners, coaches en een Q&A om veelvoorkomende ondernemersvragen te beantwoorden.

Gelegen in de Tilburgse Spoorzone is Midpoint Brabant de thuisbasis voor ondernemers uit de hele regio Midden-Brabant: Tilburg, Waalwijk, Heusden, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek.

Om Midden-Brabantse ondernemers nóg beter te helpen gaan Station88 (Huis voor Ondernemerschap en innovatie) en Midpoint Brabant de krachten bundelen. Vanaf dit najaar gaan zij samen verder onder de naam Midpoint Brabant.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Remco Coppejans, Relatiemanager Midpoint Brabant

E-mail: remcocoppejans@midpointbrabant.nl
Telefoon: 06 54785623
Voor meer informatie over Rabobank Midden-Brabant, bezoek de website: Duurzaam ondernemen – Rabobank

 

Remco Coppejans - Partnermanager Team Services