Skip Navigation or Skip to Content

Midpoint Brabant verwelkomt Ondernemend Hilvarenbeek als nieuwe netwerkpartner

Remco Coppejans (Midpoint Brabant), René van Diessen, Jos van Bussel en Moniek Op ’t Hoog (Ondernemend Hilvarenbeek)

Midpoint Brabant is verheugd om Ondernemend Hilvarenbeek te mogen begroeten als nieuw lid van haar netwerk. De ondernemersvereniging Ondernemend Hilvarenbeek vertegenwoordigt alle ondernemers in de gemeente Hilvarenbeek, inclusief de kernen Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek en Haghorst. Met de samenwerking krijgen haar leden nu toegang tot het uitgebreide programma en diensten van Station88/Midpoint Brabant

De leus van Ondernemend Hilvarenbeek, ‘Het is hier echt!’, weerspiegelt de authenticiteit en de coöperatieve geest die heerst binnen deze levendige gemeenschap. Zij hechten grote waarde aan het samen verbinden, kennisdelen, aan gezamenlijk optrekken richting de gemeentelijke instanties en vooral het gezamenlijk bevorderen van leefbaarheid en economische kracht in de regio. Ondernemend Hilvarenbeek, met haar aanzienlijke ledenaantal, vele vrijwilligers en een centrale ontmoetingsplaats op De Vrijthof, zet zich enthousiast in voor de promotie van regionaal ondernemerschap en de lokale cultuur, met ondersteuning van het Hilvarenbeek Toeristisch Infopunt en lokale musea.

Als Midpoint Brabant zien wij uit naar een nauwe samenwerking met de ondernemers van Ondernemend Hilvarenbeek. Onze missie is harmonieus; het faciliteren van groei en de versterking van het ondernemingsklimaat in onze regio. René van Diessen (voorzitter), en Moniek Op ’t Hoog (Office manager) van Ondernemend Hilvarenbeek delen onze overtuiging dat de programma’s en dienstverlening van Midpoint Brabant optimaal aansluiten bij de behoeften van hun deelnemers.

Over Midpoint Brabant

Midpoint Brabant is dé verbindende schakel tussen ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke organisaties in Midden-Brabant. Het samenwerkingsverband richt zich onder meer op het delen van kennis, ontwikkelen van vaardigheden en faciliteren van netwerken voor ondernemers die willen blijven groeien. Met een veelzijdig online- en offline-programma met onder meer inspiratiesessies, seminars en workshops, helpt Midpoint Brabant ondernemers om te groeien en te versnellen. Bovendien biedt Midpoint Brabant deskundige sparringpartners, coaches en een Q&A om veelvoorkomende ondernemersvragen te beantwoorden. Gelegen in de Tilburgse Spoorzone is Midpoint Brabant de thuisbasis voor ondernemers uit de hele regio Midden-Brabant: Tilburg, Waalwijk, Heusden, Gilze en Rijen, Loon op Zand, Dongen, Oisterwijk, Goirle en Hilvarenbeek.

Om Midden-Brabantse ondernemers nóg beter te helpen gaan Station88 (Huis voor Ondernemerschap en innovatie) en Midpoint Brabant de krachten bundelen. Vanaf dit najaar gaan zij samen verder onder de naam Midpoint Brabant.

Remco Coppejans - Partnermanager Team Services