Skip Navigation or Skip to Content

Leisure

Leisure for a better Society

Met het programma en living lab Beleefbaar Brabant werken we gericht aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, wonen, werken van inwoners en ondernemers in de regio Midden-Brabant. Met inzet van de kennis en kunde vanuit de vrijetijdseconomie ontwikkelen we toepassingen om de grote maatschappelijke opgaven voor het publiek begrijpelijk te maken en daarmee de benodigde gedragsverandering te bewerkstelligen.

Lees hier meer over het programma Leisure

Van Gogh Homeland

Leisure - Van Gogh Homeland - Van Gogh

 

Van Gogh Homeland wordt een attractiepark ‘nieuwe stijl’ met één hoofdattractie verbonden aan betekenisvolle en te bezoeken hotspots verspreid over Brabant. Van Gogh Homeland laat ons nadenken over de vraag: hoe gaat het met Brabant. De inspiratiebron is Vincent van Gogh, de grootste Brabantse meester aller tijden. Vanwege de liefde voor zijn geboortegrond én omdat hij zich in zijn tijd al bekommerde om grote maatschappelijke opgaven.

 

Van Gogh Homeland heeft tot doel om de beleefbaarheid van de regio te versterken en voor bewoners en bezoekers te zorgen voor een duurzaam klimaat waar wonen, werken en recreëren met elkaar in balans zijn.

Lees meer

Leisure Ontwikkel Fonds Noord-Brabant

Heb jij een innovatief, kwalitatief onderscheidend plan voor de Brabantse vrijetijdssector en wil je een lening om dit van de grond te krijgen of verder te ontwikkelen? Dan kun je mogelijk terecht bij het Leisure Ontwikkelfonds Noord-Brabant (LOF Brabant), een Brabant-breed fonds van de provincie Noord-Brabant, Midpoint Brabant, Metropoolregio Eindhoven, Regio Noordoost-Brabant, Regio West-Brabant, Efteling en Libéma.

Lees meer

Video Leisure in Midden-Brabant

Met de Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense Duinen, de Oisterwijkse bossen en vennen, vestingstad Heusden, De Pont, TextielMuseum en de bruisende binnenstad van Tilburg is Midden-Brabant één van de topregio’s voor korte verblijfsvakanties in Noordwest-Europa. Ervaar het met deze video.

Instrumenten

Gerelateerde projecten

Gerelateerd nieuws

Joost Melis - Programmamanager Leisure