Skip Navigation or Skip to Content

Een Gezond Leisureklimaat

Met het project Een Gezond Leisureklimaat helpt Midpoint Brabant je als recreatieondernemer met het beschermen van je bedrijf tegen droogte, hitte en hoosbuien die het gevolg zijn van klimaatverandering.

We laten zien dat duurzaamheid niet ingewikkeld hoeft te zijn. Ons motto is: het is een kwestie van doen. En daar helpen we je bij. Of je nou grote stappen wil maken met een duurzame verbouwing of juist door kleine feelgood-dingen te doen waar je gasten van opfleuren, zoals een groen terras of een menukaart vol smakelijke streekproducten.

 

Onze uitgangspunten zijn: ondernemers bewust maken, in de actiestand helpen én leren door te doen. We kijken naar wat voor jou haalbaar is en past binnen je bedrijf, wat meer gasten oplevert of gasten tevreden maakt en wat misschien ook geld oplevert.

 

Een Gezond Leisureklimaat maak deel uit van het duurzaamheidsprogramma van Midpoint Brabant. Provincie Noord-Brabant, Midpoint Brabant, Waterschap Brabantse Delta en Waterschap De Dommel zijn de financiers. Overige betrokken partners zijn: de gemeenten in de Regio Hart van Brabant, natuurorganisaties en onderwijsinstellingen. En niet in de laatste plaats jij als bewuste en actieve ondernemer!

 

Wil je meer weten over Een Gezond Leisureklimaat?

Neem dan contact op met Nicole van Hoof, 06 20889593, nicolevanhoof@midpointbrabant.nl. Of bekijk de website van Een Gezond Leisureklimaat.

Martyntje Brink - Programmamanager Talentontwikkeling