Skip Navigation or Skip to Content

Startups for Society – The Connection: 10 veelbelovende impact startups stellen ‘one-million dollar’-vraag

Bij de derde editie van Startups for Society - The Connection zijn 10 veelbelovende impact startups uit Midden-Brabant in de schijnwerpers gezet. Deze geselecteerde opkomende rising stars kregen de kans om hun ‘million-dollar question’ te stellen aan experts en organisaties die ze verder op weg kunnen helpen. Startups for Society - The Connection, hèt toonaangevende startup-event van Midden-Brabant, vond op 24 juni plaats bij Midpoint Brabant in het innovatiedistrict Spoorzone Tilburg.

Ontwikkeling impact startups

Het Regio Deal-project Startups for Society is een initiatief van Tilburg University, Avans Hogeschool, Fontys Hogeschool, Gemeente Tilburg en Midpoint Brabant. Projectleider Daniëlle van Gestel: “Samen zetten we alles op alles voor de succesvolle ontwikkeling van impact startups. Vanuit Startups for Society selecteren we elk jaar 10 topstartups uit Midden-Brabant die gepassioneerd zijn om verschil te maken voor mens en maatschappij. We zetten ze in het zonnetje en verbinden ze aan waardevolle connecties. Bij The Connection gaat het om de verbinding/ of: de kracht van het netwerk, er is geen pitchwedstrijd of een lange lezing. Het gaat erom hoe we destartups kunnen ondersteunen op hun ondernemersreis.”

De Rising Stars van 2024

  • Omniwind
  • Rainmaker
  • Digital
  • Gloovy Eco Glooves
  • Timeloos Wonen
  • Meterd
  • Jadevo BioEnergy
  • Created for the Future 
  • AquaComfort
  • Ai-Vo

Alle geselecteerde startups maken verschil op de grote maatschappelijke opgaven van deze tijd: de circulaire economie, druk op de zorg, energietransitie, klimaatadaptatie en personeelstekort in het onderwijs. Zoals OmniWind, die windturbines maakt voor de bebouwde omgeving en daarmee een bijdrage levert aan de energietransitie in het stedelijke gebied. Met passie, lef en doorzettingsvermogen zijn deze startups belangrijke aanjagers voor de transitie naar een nieuwe, betekenisvolle economie.

Contact

Maakt jouw startup het verschil voor mens en maatschappij? Sluit kosteloos aan bij de Startups for Society community voor expertbegeleiding, financiële steun en co-creatie met gelijkgestemde impact startups. Neem contact op met onze business developers en ontwikkel jouw bedrijfsidee naar een succesverhaal met maatschappelijke impact!

Contact voor studentondernemers:

Contact voor ondernemers:

Heb je een algemene vraag? Stel deze dan via daniellevangestel@midpointbrabant.nl

Midpoint Brabant