Skip Navigation or Skip to Content

Solliciteer hier!

Marketing- en communicatiespecialist

(32 á 36 uur per week)

 

Word jij enthousiast van communicatie voor innovatieve projecten in duurzaamheid, digitalisering, gezondheid en talentontwikkeling? Voel je je prettig bij een afwisselende communicatierol waarin je zowel adviseert als uitvoert? Dan is de functie marketing- en communicatiespecialist echt iets voor jou! Vanuit ons kantoor in het bruisende innovatiedistrict Spoorzone in Tilburg ga je aan de slag met diverse projecten gericht op ambitieuze mkb-bedrijven en start-ups in de regio Midden-Brabant.

Wat ga je doen?

 • Je verzorgt de marketing en communicatie van projecten op het gebied van duurzaamheid, digitalisering, gezondheid en talentontwikkeling, met speciale aandacht voor de sectoren maakindustrie, logistiek en leisure.
 • In nauwe afstemming met onze programmamanagers, projectleiders, eventmanagers en marketing- en communicatiecollega’s ontwikkel je communicatieplannen en activiteiten voor de projecten.
 • Met jouw creativiteit zorg je voor aansprekende communicatie en publicaties.
 • Je verzorgt de afstemming met leveranciers op het gebied van marketing en communicatie, en bewaakt de planning en het budget.

Kortom, een superleuke, verantwoordelijke en afwisselende job!

Wie zijn wij?

Midpoint Brabant is hét economisch samenwerkingsverband van Midden-Brabant. Samen met bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en maatschappelijke organisaties werken we aan een gezond ondernemersklimaat en de brede welvaart van onze samenleving. Dit doen we door partijen aan elkaar te verbinden, programma’s en projecten te ontwikkelen en de business van bedrijven te versnellen. Ons motto: ondernemen, innoveren en experimenteren met de mens centraal.

Wat vragen we van je?

 • Je hebt een marketing-/communicatie-opleiding op hbo- of wo-niveau en hebt ruime ervaring in deze vakgebieden (storytelling kent voor jou geen geheimen).
 • Je schakelt makkelijk van advies naar uitvoering en terug.
 • Je bent pragmatisch en gewend zelfstandig te werken in een omgeving met veel verschillende partijen.
 • Je schrijft fijn leesbare en pakkende teksten (voor website, social media, mailings, media etc.).
 • Je werkt projectmatig en stuurt op planning en budget.

Wat wij bieden

 • Een dynamische omgeving waar ondernemingen, onderwijs, overheid en maatschappelijke organisaties nauw samenwerken. Onze cultuur kenmerkt zich als gedreven, professioneel en toegankelijk.
 • Een baan voor 32 à 36 uur. Je start met een jaarcontract, met de mogelijkheid tot verlenging.
 • Afhankelijk van je ervaring een maandsalaris tussen € 4.500 en € 4.800 (op basis van 40 uur) plus aantrekkelijke secundaire voorwaarden waaronder 8% vakantiegeld, een 13e maand, een goede pensioenregeling, laptop en telefoon.
 • De mogelijkheid om afwisselend op kantoor en thuis te werken.
 • Gezellige en nuttige team- en netwerkbijeenkomsten.

Hoe kun je reageren?

Heb je interesse in deze job? Vul dan vóór 15 april hieronder het sollicitatieformulier in. Meer informatie over Midpoint Brabant: www.midpointbrabant.nl

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met onze marketing & communicatiemanager René Bergmans, tel. 06 42 66 25 57, renebergmans@midpointbrabant.nl.

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Voornaam*
Achternaam*
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Max. bestandsgrootte: 128 MB.
Ik ga ermee akkoord dat het Midpoint Brabant mijn gegevens 6 maanden bewaart

Bas Snels - (Start-up & bedrijfs) financieringsspecialist