Skip Navigation or Skip to Content

The Tailors is Impactmaker van het kwartaal Tilburg

Dit is een publicatie van Make it in Tilburg.

Een collectief van toonaangevende digitale bedrijven noemen ze zichzelf. Een groep van 8 bedrijven (IT-afdeling Basic Fit, Boxplosive, Building Blocks, Duodeka, Fama Volat, First Impression, Freshheads en LiveWall Group) gebruikt gedeelde digitale ervaring en invloed om de maatschappij te verbeteren. Deze ambitie is ook gelinkt aan het behouden en aantrekken van talent naar de stad en het op weg helpen van startende ondernemers. Zo zet The Tailors Tilburg als hotspot voor digitale expertise op de kaart, vinden ze. En houden ze talent in de regio. De toon is gezet, want de eerste startup krijgt al een aantal maanden ondersteuning en een werkplek. De bedoeling is minimaal twee startende bedrijven per jaar verder te brengen.

Wethouder Bas van der Pol (Economie) reikte als erkenning een miniatuur social sofa uit tijdens het bezoek op 19 november jl, tevens de Dag van de Ondernemer (een initiatief van MKB-Nederland, red.).

Lees hier het gehele artikel.

 


Midpoint Brabant Smart Services – Smart MKB

Het zichtbaar maken en het versterken van digitalisering en dataficatie in regio Midden-Brabant, daarvoor staat samenwerkingsverband TheTailors. Wil je weten wat Midpoint Brabant voor ondernemers kan beteken op het gebied van data en digitalisering? Kijk dan eens op de website van het Midpoint Brabant Smart Services programma Smart MKB.

Midpoint Brabant