Ook zakelijk succes?

Ga met jouw datavraagstuk aan de gang.

Aan de slag!

Zakelijk succes hangt steeds meer af van digitalisering en het benutten van data. Maar waar begin je? Heb je als ondernemer zelf de tijd en kennis in huis om de juiste keuzes te maken? Neem je al meteen een dataspecialist of externe adviseur in dienst of is dat te kostenintensief? En heb je de kennis en middelen om een eigen ICT-platform goed te onderhouden?

Smart MKB programma

Exclusief voor MKB-ondernemingen in Midden-Brabant is Midpoint Brabant gestart met een Smart MKB programma. We helpen je om met jouw datavraagstukken nieuwe kansen te creëren voor een succesvolle en toekomstbestendige business.

In het Smart MKB programma van Midpoint Brabant hebben experts en vooraanstaande onderwijsinstellingen uit de regio zich verenigd om MKB-bedrijven sneller vooruit te helpen. In een continu proces werken zij aan de datavraagstukken van jouw onderneming. Vanaf stap één krijg je op het juiste moment de juiste kennis aangeboden en ga je aan de slag. Geen lange opleidingen, maar relevante info en middelen om jezelf te blijven ontwikkelen én jouw bedrijf vooruit te helpen met digitalisering.

Wat is Smart MKB?

"Zonder Smart MKB kon ik nooit zo snel beginnen. Nu heb ik zonder veel kosten concreet kunnen ervaren wat data voor mijn organisatie betekenen. We hebben nu een veel betere sales forecast!"

Nieuwsbrief

Ontvang de nieuwsbrief van Midpoint Brabant. Blijf op de hoogte hoe bedrijven, overheid, onderwijs en maatschappij samen werken aan slimme, duurzame economie en samenleving in Midden-Brabant.

Meld je nu aan!