Skip Navigation or Skip to Content

Startup Readiness Program voor startups in Midden-Brabant

Ben je ambitieus en heb je een briljant idee? Wil je als startup een nieuw, innovatief product op de markt brengen? Of werk je al een tijdje aan je startup en wil je hulp bij het valideren of aantrekken van investeringen? Het Startup Readiness program biedt verschillende modules aan die jou als startup verder kunnen brengen. Met een gevarieerde aanpak van theorie, experimenten en levendige groepsdiscussies leer je wat het betekent om een startup op te bouwen en hoe je je startup(idee) kunt valideren. Je krijgt inzicht in je ondernemersvaardigheden en ontwikkelt je eigen ondernemersvisie. Door deel te nemen aan dit eerste deel van het Startup Readiness Programma krijg je de vaardigheden die nodig zijn om je startup verder te ontwikkelen, en toegang tot een uitgebreid startup-ecosysteem en een netwerk van gelijkgestemde ondernemers. In de komende weken lichten we de modules van het Startup Readiness Programma toe (Ready, Game, Set en Match).

Ben je een startup in Midden-Brabant en wil je meer weten voordat je je inschrijft? Neem dan contact op met een van onze Midpoint Brabant Business Developers (startup@midpointbrabant.nl) of schrijf je hier in Startup Programs – Braventure | Be brave, build your business.

Het Startup Readiness Programma wordt mogelijk gemaakt door BOM, Braventure en Provincie Noord-Brabant. Midpoint Brabant is een van de partners van dit programma.

Midpoint Brabant