Skip Navigation or Skip to Content

De Midpoint Brabant startupbegeleiders stellen zich voor

Als je een nieuwe onderneming met een innovatief en ambitieus plan wilt starten in Midden-Brabant, dan kun je bij Midpoint Brabant terecht voor vragen en mogelijk ook begeleiding van een ervaren business developer. En als jouw initiatief ook nog impact op de samenleving nastreeft, dan ben je hier aan het goede adres. Midpoint Brabant heeft een goed op elkaar ingespeeld team van startupbegeleiders: Richard, Arjen en Mark. Maar wie zijn zij en wat kunnen ze voor jou betekenen? Dat lees je hier!

 

Richard Heesen

…heeft al honderden startups begeleid. Hij heeft aan een kwartiertje genoeg om je voor een jaar aan tips mee te geven. Hij weet als geen ander hoe gemakkelijk je als founder gedrag vertoont dat niet bij je levensfase past; dat je aan dingen werkt die op dat moment niet van belang zijn. Dergelijk inconsistent gedrag – zo noemt hij dat – wordt versterkt als je te vroeg geld ophaalt. Dan heb je ineens de ruimte om dingen te doen, die er niet toe doen. Hij ziet feilloos wanneer je prachtige oplossingen aan het bouwen bent, waar vervolgens niemand op zit te wachten. Dat je de problemen op moet lossen die je belooft op te lossen. Anders ben je over een jaar alsnog failliet. Richard weet wat échte schaalbaarheid is. Hij is door zijn droge humor heel toegankelijk, scherp op de inhoud en tegelijkertijd begaan met jou als ondernemer. Je zult het zelf moeten doen! Bel of mail hem als je een stap wilt maken. Ga niet zitten wachten.

Telefoon:  (06) 24 90 04 93

Mail: richardheesen@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Richard.

 

Arjen Korpel

…is onze validatiemeester, meneer Zaagmans. Er is niemand in Nederland te vinden die zo goed en scherp kan doorvragen. Het is maar een rol, eigenlijk is hij heel aardig. We geven geen garanties, maar als je in de praktijk antwoord hebt gekregen op de vragen die Arjen je stelde dan ben je een aardig eind op weg. We denken allemaal dat ons idee goed is en iedereen onze klant wil worden. Arjen helpt je het ‘echte probleem’ te vinden. Een probleem dat groot genoeg is om door jou opgelost te worden én anderen tevergeefs hebben geprobeerd op te lossen. Het probleem dat anderen herkennen. Dan heb je je eerste doelgroep gevonden. Valideren is veruit het moeilijkste dat een startup moet doen, maar meteen ook het belangrijkste.

Telefoon: (06) 51 30 86 83

Mail: arjenkorpel@midpointbrabant.nl

Plan hier een afspraak in met Arjen.

Richard Heesen - Business Development voor Startups