Skip Navigation or Skip to Content

RKC Waalwijk en Midpoint Brabant gaan samenwerking aan

RKC Waalwijk en Midpoint Brabant hebben de handen ineengeslagen. Kern van de kersverse samenwerking is dat businessclubleden van RKC Waalwijk kosteloos toegang krijgen tot de inspiratiesessies, seminars en workshops van Midpoint Brabant. En als verbindende schakel tussen ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke organisaties in Midden-Brabant versterkt Midpoint Brabant haar netwerk in De Langstraat.

Rob de Groot, commercieel directeur RKC Waalwijk, is verheugd met het nieuwe partnerschap: “Met deze samenwerking bieden we onze businessclubleden de mogelijkheid om extra kennis en inspiratie op te doen over onderwerpen als digitalisering, verduurzaming en talentontwikkeling. Wij zien dit dan ook als een waardevolle aanvulling op onze eigen activiteiten voor onze partners. Daarnaast is het mooi dat we als Mandemakers Stadion ondernemers uit Midden-Brabant kunnen verwelkomen op de events van Midpoint Brabant.

Remco Coppejans, relatiemanager Midpoint Brabant: “Wij willen als Midpoint Brabant zichtbaar zijn voor alle ondernemers in ons werkgebied. Door de samenwerking aan te gaan met RKC Waalwijk, komen we in contact met de grootste netwerkorganisatie van de Langstraat. We helpen ondernemers graag om hun business verder te laten groeien. Wij wensen RKC Waalwijk natuurlijk ook een succesvol seizoen in de Eredivisie toe en verheugen ons op de volgende Midden-Brabantse derbywedstrijd tussen RKC Waalwijk en Willem II.”

Bekijk hier de inspiratiesessies, seminars en workshops van Midpoint Brabant

Midpoint Brabant