Skip Navigation or Skip to Content

Aanmeldformulier Masterclasses

Gratis Masterclasses Brede Productiviteit en Toekomstbestendigheid

Als mkb-maakbedrijf sta je voor de uitdaging om te voldoen aan veranderende eisen in de wetgeving en tegelijkertijd een toekomstbestendig verdienmodel te creëren. Maar hoe zet je deze veranderende eisen om in een strategie die jouw bedrijf niet alleen productief houdt, maar ook klaarmaakt voor de toekomst?

In deze unieke reeks van vier masterclasses, speciaal ontworpen voor mkb-maakbedrijven in Midden- en West-Brabant, krijg je als directeur/DGA, financieel-, operationeel directeur of manager de antwoorden die je nodig hebt. Onder leiding van vooraanstaande experts en onderzoekers leer je hoe je het meervoudige waardecreatiemodel “Impactvol ondernemen in de praktijk” kunt toepassen binnen jouw bedrijf. Dit model biedt een gestructureerd kader om groene, duurzame en sociale waarden te integreren in jouw businessmodel. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar ontstaan kansen om nieuwe waarde te creëren voor jouw organisatie.

De inleider en expert voor de eerste masterclass is Wouter Scheepens. Hij is partner bij Steward Redqueen, een internationaal opererend adviesbureau op het gebied van duurzaamheid en impact. Tot zeer recent was Wouter nog interim directeur-bestuurder van MVO Nederland en publiceerde o.a. de boeken ‘Duurzaamheid in de Boardroom’ en ‘Tijd voor transitie’.

Wat kun je verwachten:

  • Leer van de expertise van Wouter Scheepens en vind concrete handvaten voor een toekomstbestendige onderneming.
  • Verbind je met collega ondernemers uit de maakindustrie en ontdek samen aan welke knoppen je kunt draaien om slim, groen, circulair en sociaal te ondernemen.
  • Krijg kosteloze toegang tot deze masterclasses, die onderdeel zijn van het actie-onderzoek van Avans Hogeschool en het programma Slimmer Werken, in samenwerking met FME, REWIN, Metaaluni en Midpoint Brabant.
  • De masterclasses vinden halfjaarlijks plaats gedurende een periode van twee jaar, waarbij je je inschrijft voor alle vier.
  • De eerste masterclass begint op 29 mei bij Avans Hogeschool in Tilburg, van 13.00 tot 17.00 uur. Je ontvangt ruim op tijd alle praktische informatie en data voor de volgende drie masterclasses, verspreid over 2024 en 2025.

Wil jij als mkb-maakbedrijf verder kijken dan vandaag en ontdekken wat de nieuwe economie en een frisse blik jou als organisatie kan brengen? Schrijf je dan nu in!

 

Vul jouw gegevens in:

Maakindustrie - Formulier: Aanmeldformulier masterclass Slimmer Werken

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hidden
Voornaam*
Achternaam*
Ik heb de privacyvoorwaarden doorgenomen en geef hierbij toestemming dat mijn persoonsgegevens verwerkt mogen worden voor mijn aanvraag.*
Bart Taminiau - Adviseur bedrijfsfinanciering