Skip Navigation or Skip to Content

Workshop *ontdek je geheime ingrediënt*

Brabant is in 2018 Europese Regio van de Gastronomie. Met dit themajaar We Are Food vraagt de provincie Noord-Brabant extra aandacht voor lekker en gezond eten. Voor Brabanders én voor bezoekers. Het streeknetwerk Vitaal Leisure Landschap plugt daar nú al op in. Door in te zoomen op ondernemers in de foodsector in Hart van Brabant tijdens de workshop storytelling *ontdek je geheime ingrediënt* op maandag 25 september tijdens Dear Future.

Agrarische ondernemers, retailers, horecaondernemers en leisure-makers zijn de smaakmakers van de regio. Samen zorgen zij voor een rijk Hart van Brabant waar we met z’n allen trots op zijn! Daarbij gaat het om de producten zelf én om de verhalen. Verhalen zorgen ervoor dat eten tot leven komt. Dat mensen geraakt en enthousiast worden over wat ze eten. Kortom: verhalen zorgen voor meer beleving en trots bij onze regio.

Beleving
Omdat dit verhaal zo belangrijk is, helpt Vitaal Leisure Landschap ondernemers in de foodsector bij de beleving rondom van je product of onderneming. Dat doen we met de gratis workshop *ontdek je geheime ingrediënt*. Die is op maandag 25 september tussen 13.30 en 17.00 uur in Club Smederij, spoorzone Tilburg. Klik hier voor meer info en inschrijving >

Midpoint Brabant