Skip Navigation or Skip to Content

(Video) Voor gezellige uitjes en vakanties ga je naar Midden-Brabant

Ben je op zoek naar een gezellig uitje, een onvergetelijke vakantie of een spannend avontuur? Kom dan naar Midden-Brabant. Je kunt er naar de Efteling, Beekse Bergen, Loonse en Drunense Duinen, Oisterwijkse bossen en vennen, vestingstad Heusden, de vele terrassen en natuurlijk de Tilburgse kermis.

Midden-Brabant is dan ook niet voor niets een van de meest toonaangevende regio’s in Noordwest-Europa voor korte familievakanties. Een positie die we graag verder uitbouwen vanuit Midpoint Brabant. Dat doen we door meer bezoekers aan te trekken, zodat er meer besteed wordt in onze regio. Met een aantrekkelijk leisure aanbod blijven de bezoekers langer, waardoor er ook meer banen komen. Ook in deze lastige coronaperiode werken we met z’n allen hard om de branche succesvol te houden.

Ambities zijn er ook volop in Midden-Brabant. Dat bewijst de internationaal bekroonde LocHal in de Spoorzone. Maar denk ook aan award winning Meta Maze Doloris in Tilburg.

Vanuit Midpoint House of Leisure (onderdeel van Midpoint Brabant) ondersteunen we ambitieuze ondernemers in Midden-Brabant om het leisure aanbod te versterken en te verduurzamen. Dat doen we door de ondernemers te verbinden aan overheid en onderwijs in innovatieve projecten die de regio (be)leefbaar maken. Zo inspireren we elkaar en creëren we nieuwe kansen.

Met de Leisure Opportunity Game verken je interactief de leisure kansen in de regio. Of met de slimme digitale toepassing, TAP, betaal je enkel voor de tijd dat je gebruik maakt van het vrijetijdsaanbod. En met Van Gogh Homeland Experience zetten we de regio internationaal op de kaart.

Kortom: in Midden-Brabant zetten we dromen om in daden.

Bekijk hier de VIDEO over de vele mooie plekken en het inspirerende vrijetijdsaanbod in onze regio:

Marc Franken