Skip Navigation or Skip to Content

(Video) Het belang van artificial intelligence in logistiek en supply chain

Dit is een publicatie van dali.lcb.nu.

Op 20 april 2021 vond het DALI-webinar ‘Artificial intelligence in logistiek en supply chain’ plaats. Voor overzicht, inzicht en inspiratie om op zoek te gaan naar toepassingsmogelijkheden van Artificial Intelligence in jouw organisatie. Het project DALI (Data science voor Logistieke Innovatie) draagt bij aan het vergroten van kennis en inzicht in datatoepassingen voor de logistiek en supply chain en is een van de belangrijkste speerpunten van het programma Midpoint Brabant Smart Logistics.

Het belang van data voor bedrijven in de logistiek & supply chain staat buiten kijf. Er komt steeds meer interne en externe data beschikbaar. En het gebruik wordt als cruciaal gezien om de concurrentie voor te blijven. Conventionele werkwijzen om deze data te gebruiken schieten tekort. Bieden Artificial Intelligence, algoritmes, machine learning en de toenemende rekenkracht van computers oplossingen en hoe kan jouw organisatie hier gebruik van maken?

In dit webinar zie je bijdragen van Christian van Ommeren van TNO, Sebastian Piest van University of Twente en Michel van Dijk van Van Berkel Logistics. Ook geven zij adviezen aan mkb-bedrijven hoe ze met AI aan de slag kunnen gaan.

Bekijk het gehele artikel en de video van het webinar via deze link

Midpoint Brabant