Skip Navigation or Skip to Content

Up New, powered by Midpoint Brabant, is partner van de eerste daktuin (i.o.) van Tilburg: Moes

Dit is een publicatie van het Brabants Dagblad.

Up New, het circulaire programma van Midpoint Brabant, is trotse partner van de eerste Tilburgse daktuin in wording: Moes. Een daktuin met een dakcafé, dakwinkel en stadsjungle, en dat op het dak van winkelketen de KOOPman. 

Daktuin Moes (voorheen bekend als Rooftop Rumour) is een initiatief van Mirjam Slob. Horecaondernemer Sam van Nieuwamerongen stapt nu ook aan boord om het dakcafé van de daktuin mee op poten te zetten. Sam is de man achter de Tilburgse horecagelegenheden het Elfde Gebod, The Cats Back en Gin Fizz.

Up New gaat Mirjam en Sam ondersteunen bij het circulair ondernemen. Ook hebben Interpolis, Waterschap De Dommel, Center of Tilburg, Citymarketing Tilburg en het Jopiefonds zich aangesloten als partner.

Nieuwsgierig naar Daktuin Moes, bekijk hier alvast de website. Het Brabants Dagblad publiceerde op 9 juli 2022 een uitgebreid artikel over daktuin Moes en de samenwerking met Sam van Nieuwamerongen. Lees hier het gehele artikel. Voor meer informatie over Up New, powered by Midpoint Brabant, klik hier.

Wij zijn een daktuin met een dakcafé. En een dakcafé met een daktuin. En een daktuin met een dakwinkel. Wij zijn een stadsjungle, smaakexplosie, groenoase, chillspot en huiskamer. Een plek waar je, heel natuurlijk, vanzelf een stukje groener wordt. Waar je ontdekt hoe we deze vergroening samen wereldkundig gaan maken. En waar duurzaam genieten een nieuwe betekenis krijgt. Wij zijn er voor de groene vingers. En voor wie er zijn vingers bij af wil likken. Een mengelmoes van mensen, werelden, ideeën en gebruiksfuncties. De vruchtbaarste voedingsbodem voor groen genieten in hartje Tilburg.

 

     

     

Midpoint Brabant