Skip Navigation or Skip to Content

Uitnodiging 013 Off-Road MKB Instapevent Tilburg (17 feb. 2022)

Ervaart u problemen of maakt u zich zorgen over uw export en import van goederen over de weg door het groeiende chauffeurstekort, krapte van beschikbare capaciteit, congestie op de autowegen en in de zeehavens, veiligheid en diefstal onderweg, en klimaatmaatregelen? Dan is het belangrijk om te weten dat bedrijven in Tilburg en omgeving de handen ineen hebben geslagen om samen robuuste transportroutes op te zetten over het spoor door Europa tot in China en over het water van en naar de belangrijkste Noordzeehavens. Het Midpoint Brabant programma Smart Logistics ondersteunt dit event in samenwerking met de Topsector Logistiek en deelnemende bedrijven.

Instappen maar

Voor mkb in Tilburg en omgeving is het daarom nu het moment om ook gebruik te gaan maken van deze duurzame transportoplossingen en in te stappen op de zogenoemde Joint Corridors Off-Road. Het maakt in een klap uw export en import voor vandaag en morgen buitengewoon betrouwbaar en 400% concurrerend. Kom donderdagmiddag 17 februari 2022 naar het 013 Off-Road Instapevent speciaal voor het mkb van Tilburg e.o. Daar laten wij u kennismaken met de mogelijkheden en voordelen van import en export over het spoor en water. Speciaal het mkb krijgt een uniek kijkje in de logistieke keukens van de overslagterminals naar de binnenvaart en het spoor in combinatie met de snelle en slimme logistieke afwikkeling door BTT Multimodal Container Solutions. Ook geschikt voor deelladingen.

Programma

  • 15.00 – 15.15 uur: inloop
  • 15.15 – 15.30 uur: welkom en korte uitleg
  • 15.30 – 17.00 uur: start ‘Off-Road Rally’ (per bus) naar de overslagterminals voor binnenvaart en spoor met een exclusieve rondleiding op beide terminals en in het Export/Import Cargo Centre.
  • 17.00 – 18.00 uur: mkb-netwerkborrel, met volop gelegenheid tot het stellen van uw bedrijfsspecifieke vragen over export en import en het gesprek aan te gaan met tevreden verladers en vervoerders die u reeds zijn voorgegaan

Locatie
BTT Multimodal Container Solutions,
Geminiweg 51, 5015 BP Tilburg.

Kosten
Aan dit instapevent zijn voor bedrijven geen kosten verbonden.

Inschrijven
U kunt zich tot 15 februari hier inschrijven voor deze leuke, informele en informatieve middag.

Uitnodiging in PDF
Voor de uitnodiging in PDF, klik hier.

 

Midpoint Brabant