Skip Navigation or Skip to Content

TRAVIS Road Services sluit partnership met DKV Mobility

Gemakkelijk online boeken en betalen van truckwash, tankcleaning en truckparking bij meer dan 1.100 servicepartners in twaalf landen.

De Europese mobiliteitsdienstverlener en fuelcard provider DKV Mobility breidt haar Europese acceptatienetwerk voor voertuigdiensten verder uit en start een samenwerking met Travis Road Services. DKV klanten kunnen nu via het boekingsplatform van TRAVIS eenvoudig roadservices online boeken en cashless afrekenen (zoals truckwashes, tankcleanings en truckparkings) bij meer dan 1.100 servicepartners in Europa. Door deze samenwerking biedt TRAVIS haar servicepartners DKV CARD acceptatie en groeit het Europese DKV-acceptatienetwerk voor roadservices naar ruim 13.000 service stations.

‘De samenwerking met DKV Mobility is voor TRAVIS weer een flinke stap voorwaarts’, zegt Jochem de Graaf, COO van TRAVIS Road Services. ‘DKV biedt een groot aantal transporteurs in heel Europa mobiliteitsdiensten . Om hun klanten nog meer waarde en gemak te bieden, voelde een samenwerking met TRAVIS als een logische stap. Naast de directe netwerkuitbreiding met honderden locaties, hebben DKV-klanten nu ook meteen toegang tot ons boekingsplatform, voor het eenvoudig vinden, boeken en betalen van roadservices.’

‘We zijn verheugd dat we onze klanten door de samenwerking met TRAVIS toegang kunnen bieden tot een nog uitgebreider acceptatienetwerk voor voertuigservices’, zegt Georg Schürholz, hoofd Product Management Vehicle Services. ‘Dit voorkomt kostbare omrijkilometers en onnodige downtime in hun dagelijkse werkzaamheden.’

TRAVIS neemt als partner van Midpoint Brabant Smart Logistics deel aan de projecten DALI (Data Science voor Logistieke Innovatie) en Digital Data Square Zuid-Nederland.

Over TRAVIS Road Services:
TRAVIS Road Services is een snelgroeiend online boekingsplatform voor truck gerelateerde road services in Europa. Klanten van TRAVIS kunnen services zoals truckwash, tankcleaning, truckparking en truckreparaties moeiteloos vinden, boeken en betalen. Momenteel bieden 1.100+ servicepartners in zeventien Europese landen hun services aan via het TRAVIS platform. Naast een boekingsplatform geeft TRAVIS vervoerders en transporteurs een palet aan verschillende online tools om hun gebruik van roadservices efficiënter te plannen, met als doel bij te dragen aan een kosteneffectieve, efficiëntere en veiligere logistieke sector.

Over DKV Mobility:
DKV Mobility is al meer dan 85 jaar één van de toonaangevende mobiliteitsdienstverleners voor de logistieke en transportsector en heeft momenteel meer dan 1.300 medewerkers. Van cashless on-the-road services bij cross-brand acceptatiepunten tot tolheffing en btw-teruggave, DKV Mobility biedt een uitgebreid scala aan services om het wagenpark in heel Europa te optimaliseren en te beheren. In 2020 genereerde het bedrijf een transactievolume van 9,3 miljard euro. Momenteel zijn er meer dan 5,1 miljoen DKV CARD’s en on-board units in gebruik bij meer dan 213.000 actieve klanten. In 2020 werd de DKV CARD voor de 16e keer op rij uitgeroepen tot beste merk in de categorie brandstof- en servicekaarten.

Midpoint Brabant