Skip Navigation or Skip to Content

Symposium na de troonrede

Kom dinsdag 19 september naar het symposium ‘Na de Troonrede’ in Concertzaal Theaters Tilburg. Een indrukwekkend panel gaat onder leiding van moderator Danny Mekic met elkaar én met het publiek in discussie over thema’s uit de Miljoennennota.

De panelleden zijn: Steef Bergakker (trendanalist Robeco), Geert Duysters (hoogeleraar Ondernemerschap en Innovatie), Frens Frijns (CEO Poppodium 013 en Festival WOO HAH) en Lykle de Vries (Blockchain Expert).

Omgaan met veranderingen
De hoofdvraag dit jaar luidt: ‘Wat kan de ondernemer doen om met veranderingen om te gaan?’ De ondernemer vraagt zich vaak af wat er concreet gedaan kan worden om op de gepresenteerde veranderingen in te spelen. Deze vraag staat daarom dit jaar centraal bij de 34e editie van het symposium. De sprekers buigen zich over de vertaalslag van de Miljoenennota richting het MKB. Ze proberen in beeld te brengen voor welke keuzes en knelpunten de lokale ondernemer komt te staan. Deelnemers krijgen de mogelijkheid al hun vragen te stellen en in discussie te treden.

Klik hier voor inschrijving >

Midpoint Brabant