Skip Navigation or Skip to Content

Super Bowlr netwerkevenement verstevigt startup netwerk in Brabant

In het kader van de Global Entrepreneurship Week 2023 en de Week van de Ondernemer heeft Tilburg als gaststad opgetreden voor het Super Bowlr netwerkevenement, dat mede mogelijk is gemaakt door de kennisinstellingen Fontys, Avans, BuAs, en Tilburg Universiteit, in samenwerking met Braventure en Midpoint Brabant. Dit evenement is een goed voorbeeld van hoe ondernemerschap en ontspanning elkaar kunnen versterken binnen een informele omgeving.
Met de werktitel “Work Hard, Play Hard” creëerde het event een unieke gelegenheid voor (student) startups uit de gehele provincie Noord-Brabant om in een ontspannen sfeer te netwerken, terwijl zij tegelijkertijd genoten van een sportieve bowlingcompetitie. De aanwezigheid van business developers van de betrokken partners, inclusief onze eigen Richard Heesen van Midpoint Brabant, zorgde ervoor dat de ondernemers niet alleen konden netwerken, maar ook konden profiteren van waardevolle inzichten en advies.
Wij danken alle partners en deelnemers voor hun betrokkenheid en enthousiasme waarmee het Super Bowlr netwerkevenement tot een succes is gemaakt. Het is door dergelijke initiatieven dat we gezamenlijk werken aan een slimme en duurzame economie, met de mens centraal, in lijn met de brede welvaartsambities van onze regio.
Startupbegeleiding nodig voor jouw startup? Klik dan hier.
Midpoint Brabant