Skip Navigation or Skip to Content

Subsidie Interreg CrossRoads voor mkb-bedrijven die willen samenwerken met Vlaamse mkb’er

De subsidie CrossRoads bevordert grensoverschrijdende samenwerking tussen mkb in Zuid-Nederland en Vlaanderen. Midpoint Brabant kan je helpen bij een aanvraag.

Heb je een mkb-bedrijf en werk je aan of heb je plannen voor een project gericht op het ontwikkelen en demonstreren van prototypes van één nieuw proces, product of dienst? En draagt jouw project bij aan een transities op het gebied van duurzaam ondernemen, duurzame energie, gezondheid of industrie 4.0?

Als je samenwerkt of graag wilt samenwerken met een mkb-bedrijf uit Vlaanderen, dan is de subsidie CrossRoads mogelijk interessant voor jou. CrossRoads biedt ook ondersteuning bij matchmaking voor je zoektocht naar partners over de grens.

De komende aanvraagperiode is open vanaf 1 maart tot en met 26 april. Het subsidiepercentage bedraagt 50% met een maximum van € 250.000 per innovatieproject. Een innovatieproject mag tot 2 jaar duren.

Voor meer informatie, bezoek de subsidiepagina van CrossRoads

Wat kan Midpoint Brabant jou bieden?

Wij kunnen jouw vragen beantwoorden en je ondersteunen bij je aanvraag. Wil je meer weten? Neem contact op met Chantal Peters via chantalpeters@midpointbrabant.nl

Neeltje Driessen en Chantal Peters - Adviseurs Servicepunt Externe Financiering