Skip Navigation or Skip to Content

Strooploos uitgeroepen tot beste Starter van 2017

Ze werden in 2016 al uitgeroepen tot ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ en 31 mei sleepten Puck Aerns en Priscilla Wagensveld van Communicatiebureau Strooploos ook de Starterstrofee in de wacht.

In de unieke Tilburgse evenementenlocatie Duvelhok, beter bekend als de oude textielfabriek, kregen de jonge onderneemsters de enorme bokaal uitgereikt. Full service communicatiebureau Strooploos is alles behalve stroperig. Korte lijntjes, altijd een reactie binnen het uur en razendsnelle doorlooptijden zodat bedrijven snel kunnen handelen. De dames ondervangen met hun dienstverlening alle aspecten van het communicatielandschap: van copywriting, fotografie en video, graphic en webdesign tot social- en printed media. Het communicatiebureau is aangesloten bij Starterslift, een stichting die ondersteuning biedt aan innovatieve, startende ondernemers in West- en Midden-Brabant.

Vuur aan schenen
Strooploos nam het, in het bijzijn van 120 toeschouwers, op tegen De Reis van 5, De Ploeg Tilburg en Hostel Roots. De vier duo’s stelden zichzelf en hun bedrijf kort en krachtig voor met een pitch van één minuut. Presentator Walter Vermeer gaf daarna het woord aan de jury die dit jaar bestond uit Jan Willem de Jongh (Rabobank), Chantal Vermeer (ShirtsbyChantal, winnares 2016), Joost de Beer (Tilburgse Koerier), Germaine Paulusse (Juniorkamer Hart van Brabant) en Tommy Grein (Q promotions). Zij legden de finalisten het vuur na aan de schenen, maar de kandidaten lieten zich hierdoor niet van de wijs brengen en hadden hun woordje klaar.

Unaniem
De kandidaten werden onder meer beoordeeld op hun presentatie, toekomstvisie, haalbaarheid, ondernemerschap en originaliteit. “De dames van Strooploos zijn creatief. In een markt waarin veel communicatiebureaus actief zijn, weten zij zich geweldig te onderscheiden”, beargumenteerde juryvoorzitter Jan Willem de Jongh de keuze van de jury. “Het was zeker niet makkelijk, alle kandidaten waren sterk, maar de keuze was unaniem.”

BOV trofee
Strooploos heeft naast eeuwige roem nu ook een nominatie voor de junior BOV trofee. Deze verkiezing voor Beste Ondernemers Visie van Midden-Brabant wordt georganiseerd door de Junior Kamer Hart van Brabant en vindt plaats op 7 december 2017. “We hadden het écht niet verwacht. De andere kandidaten waren enorm sterk. Wij zijn heel blij met deze prijs”, was de eerste reactie van Aerns en Wagensveld.

Starterstrofee
De Starterstrofee werd voor de negende keer georganiseerd door ondernemersvereniging JOST, dé ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen, in samenwerking met de Tilburgse Koerier. Talentvolle ondernemers krijgen door de Starterstrofee de kans om hun onderneming en zichzelf in de schijnwerpers te zetten en een vliegende start mogelijk te maken.

Midpoint Brabant