Skip Navigation or Skip to Content

Sprankelende nieuwe website House of Leisure voor (be)leefbaar Brabant

House of Leisure heeft een fonkelnieuwe website. En wat voor een! Een frisse en inspirerende online plek in een tijd waarin de vrijetijdssector het zwaar te verduren heeft. House of Leisure werkt aan de (be)leefbaarheid van Brabant om bewoners en bezoekers de kracht en kwaliteit van de provincie te laten ervaren.

House of Leisure is een initiatief van Midpoint Brabant, het regionale samenwerkingsverband van ondernemingen, onderwijs, overheden en maatschappelijke instanties in Midden-Brabant. Inmiddels richt ze zich op heel Brabant. Vanuit haar fraaie nieuwe ‘house’ in Oisterwijk (het Ketelhuis achter de KVL-fabriek) werkt ze samen met tientallen partners vraag gestuurd aan talloze projecten in de provincie.

Dat kunnen grote, ambitieuze plannen zijn, zoals Van Gogh Homeland Experience, dat een internationale publiekstrekker voor de regio moet worden. Of werken aan een gezond leisure klimaat en het ‘klimaatproof’ maken van je bedrijf. Of kansen voor een nieuw leisure initiatief in kaart brengen met de digitale Leisure Opportunity Game, die House of Leisure ontwikkelt samen met de Breda University of Applied Sciences. Of een aanvraag bij het Leisure Ontwikkel Fonds om een innovatief project van de grond te krijgen, ongeacht of je een grote onderneming of kleine startup bent.

Expertise op gebied van onderzoek, strategie, conceptontwikkeling, fondsenwerking en financiering, businessplannen, marketing & sales, management en exploitatie… je vindt het allemaal bij House of Leisure.

Co-creatie

Joost Melis is directeur van House of Leisure en programmamanager Midpoint Brabant Smart Leisure. Hij licht toe: “House of Leisure is dé plek waar leisure partijen uit allerlei disciplines samenkomen. In co-creatie ontwikkelen we programma’s en projecten om het vrijetijdsaanbod in Brabant te versterken. Afhankelijk van de activiteit nemen wij de rol aan van netwerkregisseur, projectleider, onderzoeker of kritische vriend. Onze speerpunten? Dat zijn: digitalisering, duurzaamheid en talentontwikkeling. Ons motto: Dream it. Do it. Make it.”

Wil je meer weten over House of Leisure en de kansen voor jouw onderneming, neem dan contact op via info@houseofleisure.eu.

En de nieuwe website…. die vind je hier: www.houseofleisure.nl.

Midpoint Brabant