Skip Navigation or Skip to Content

Schakelevent industrie én logistiek (24 nov.): Hoe verbeter ik de arbeidsproductiviteit in mijn bedrijf?

Hoe verbeter ik de arbeidsproductiviteit in mijn bedrijf? Die vraag staat centraal tijdens hét schakelevent voor industrie én logistiek in Midden-Brabant dat op donderdag 24 november plaats vindt bij CAPI Europe in Tilburg. 

Namens Midpoint Brabant en VNO-NCW Midden-Brabant nodigen we je van harte uit voor de eerste bijeenkomst voor de industrie en logistiek in onze regio, met als thema ‘Hoe verbeter ik de arbeidsproductiviteit in mijn bedrijf’. De economische en maatschappelijke uitdagingen vragen om samenwerking in de keten en de gezamenlijke ontwikkeling van oplossingen. Het doel is om elkaar beter te leren kennen, van elkaars uitdagingen en oplossingen te leren, en nieuwe ideeën te ontwikkelen.

Het schakelevent vindt plaats op donderdag 24 november 2022 van 15.00 – 18.30 uur bij CAPI Europe (Asteriastraat 17-19, Tilburg). Centraal staat de vraag ‘Hoe verbeter ik de arbeidsproductiviteit in mijn bedrijf?’ In de huidige krappe arbeidsmarkt is het de vraag aan welke knoppen je nog kunt draaien om productie met minder en/of dezelfde mensen te kunnen doen.

Programma

  • 15.00 uur: Rondleiding CAPI Europe
  • 15.45 uur: Inloop
  • 16.00 uur: Gevarieerd programma met Jan Fransoo, Hoogleraar Operations en Logistiek Management, Toine van de Ven (CAPI Europe) en Arnold Versteeg (VPT Versteeg)
  • 17.45 uur: Afronding en mogelijkheid om na te praten tijdens een borrel
  • 18.30 uur: Einde bijeenkomst

Aanmelden

  • Ben je lid van VNO-NCW Midden-Brabant, dan kun je je eenvoudig en snel aanmelden de ledenapp.
  • Geen lid? Meld je dan aan bij Marloes Rijken via rijken@vnoncwbrabantzeeland.nl.

Wij hopen je op 24 november te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

Twan van Lankveld, programmamanager Midpoint Brabant Smart Logistics
Petra Mouthaan, programmamanager Midpoint Brabant Smart Industry
Marloes Rijken, regiomanager VNO-NCW Midden-Brabant

Midpoint Brabant