Skip Navigation or Skip to Content

Save the date: gratis symposium Samen veilig en weerbaar ondernemen

Is jouw organisatie goed beveiligd tegen criminaliteit anno 2023? Speciaal voor ondernemers organiseren Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost Brabant, PVO Zeeland West-Brabant en de gemeente Tilburg op donderdag 12 oktober (11.30 uur – 17.00 uur) in het Koning Willem II stadion het gratis symposium ‘Samen veilig en weerbaar ondernemen’. 

Online criminaliteit
Steeds meer ondernemers krijgen tegenwoordig te maken met online criminaliteit. Daarom is er tijdens het symposium speciale aandacht voor het herkennen van de risico’s en voorkomen van digitale misdaad. Na de opening met Theo Weterings (burgemeester gemeente Tilburg) is het woord aan Xander Koppelmans (De gehackte ondernemer) en Peter Lahousse (Cybercrime en Darkweb Trend Watcher) voor een plenaire sessie rond dit thema.

Voormalig beroepscrimineel en andere workshops 
Na de plenaire sessie zijn er workshops over verschillende thema’s. Van een bijeenkomst over brandveiligheid door de brandweer en de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant tot een sessie met Toon Walravens, een voormalig beroepscrimineel die tegenwoordig mensen en organisaties helpt om criminaliteit te voorkomen. Daarnaast is het evenement een ideale gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en te netwerken met andere ondernemers.

Aanmelden
Het symposium Samen veilig en weerbaar ondernemen vindt plaats op donderdag 12 oktober (11.30 uur – 17.00 uur) in het Koning Willem II stadion en is voor ondernemers uit de regio gratis te bezoeken. Wil je zeker zijn van een plekje? Zet het nu alvast in je agenda en stuur een e-mail naar veiligondernemen@tilburg.nl. Geef hierin aan van welk bedrijf je bent en het aantal personen waarmee je het symposium wil bezoeken (max. 3 personen per bedrijf).

Midpoint Brabant