Skip Navigation or Skip to Content

Samenwerking ‘Partner in Education’ getekend door Fontys Hogeschool ICT en Gate2

Medio februari 2022 heeft op de Midpoint Brabant Smart Industry Campus Gate2 de Fontys Smart Industry kick-off ‘Partner in Education’ plaatsgevonden met 35 Fontys studenten. Daarna zijn vier studentenprojectgroepen van start gegaan met projecten op het gebied van industriële automatisering, dataverwerking, AI, robotica en remote commissioning. Projecten die worden uitgevoerd in samenwerking met onder meer Ericsson, Festo en WCM (World Class Maintenance).

Vrijdagmiddag 17 juni vond de ondertekening van de samenwerking ‘Partner in Education’ plaats door Frens Vonken (directeur Fontys Hogeschool ICT) en Pierre van Kleef directeur van Gate2. Aanwezig waren partnerbedrijven uit de regio Eindhoven en docenten van Fontys Hogeschool.

De ‘Partner in Education’ overeenkomst is gericht op een meerjarige samenwerking tussen Fontys en Gate2 om onderzoeksprojecten, bedrijfsopdrachten, onderwijs en onderzoek in het algemeen in een hybride leeromgeving inhoud te geven. Op 22 en 23 juni gaan de studentgroepen de projectresultaten op Gate2 presenteren. Tevens worden dan projectfilms gemaakt. Belangstellenden kunnen hierbij aanwezig zijn.

Midpoint Brabant