Skip Navigation or Skip to Content

Quickscan Duurzaamheid

Hete zomers, fikse buien en tijden van langdurige droogte komen steeds vaker voor. Ook jij als ondernemer in recreatie & horeca krijgt ermee te maken. Wil je problemen met extreem weer in de toekomst voorkomen? En duurzamer ondernemen? Kom dan nu in actie!

Speciaal voor recreatieondernemers hebben wij dit seizoen 10 plaatsen beschikbaar voor een gratis en vrijblijvende Quickscan Duurzaamheid. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

Wat gaan we doen?

De Quickscan Duurzaamheid is een quickscan om te zien waar kleine kansen liggen om je bedrijf klimaatproof te maken. Met twee personen van Een Gezond Leisureklimaat, een programma van Midpoint Brabant Smart Leisure, lopen we samen met jou over je bedrijf. Eén Expert van de waterschappen. Hij weet veel over zakelijke en praktische water- en klimaatmaatregelen. Welke tweede persoon meegaat, hangt af van jouw vraag. Die kan specifiek zijn of juist algemeen. Denk aan:

  • groen
  • water
  • energie
  • afval en hergebruik materiaal (circulariteit)

Bierviltje met tips

Tijdens de rondleiding hoor je wat de kansen zijn voor jouw bedrijf. Daarna krijg je meteen een bierviltje met tips speciaal voor jouw bedrijf. Waarom een bierviltje? Less is more, vinden wij. Een lang rapport laat je liggen. Maar met een paar goeie tips kun je vandaag nog aan de slag. En zo beginnen én eindigen we met een rondje.

Schrijf je nu in!

Wie het eerst komt… Juist. We hebben 10 plekken. Bedoeld voor ondernemers die met deze scan écht verder komen. Ben jij dat? Schrijf je dan hier snel in!

Midpoint Brabant