Skip Navigation or Skip to Content

Plato organiseert Lente Loopbaan Evenement voor bedrijven en studenten (19 mei)

Op 19 mei organiseert de Tilburgse studentenvereniging T.S.V. Plato de eerste editie van het Lente Loopbaan Evenement. Het doel is om verschillende bedrijven en studenten met elkaar in contact te brengen. Bedrijven kunnen zich op deze manier profileren tegenover hun toekomstige werknemers, en studenten kunnen zich op een laagdrempelige manier voorbereiden op hun loopbaan. Tevens biedt dit de mogelijkheid om waardevolle contacten te leggen en je te oriënteren op een eventuele stage of werkplek. Met ruim 700 leden is Plato de grootste studentenvereniging van Tilburg. Midpoint Brabant is partner van het evenement

Door middel van verschillende workshops, casussen en een paneldiscussie wordt ingegaan op het thema Route ’21: Mentaliteit naar flexibiliteit. Anno 2021 lijkt je carrière pad niet meer in beton gegoten. Waar ga jij belanden op de arbeidsmarkt? Hoe ga je om met een dynamische werkomgeving waar het veld waarin je nu studeert over tien jaar waarschijnlijk compleet is veranderd?

En hoe ga je om met crisismanagement? Hoe speel je in op maatschappelijke veranderingen naar aanleiding van bijvoorbeeld Covid-19 of klimaatverandering? Deze onderwerpen vragen van studenten en bedrijven dat zij zich flexibel opstellen en hun mentaliteit aanpassen aan de ontwikkelingen van nu.

Het webinar start op 19 mei om 19.00 uur. De afsluiting is om 22.00 uur.

Voor meer informatie kijk op Facebook, Instagram, LinkedIn of op de website van Lente Loopbaan Evenement.

Midpoint Brabant