Skip Navigation or Skip to Content

Ontdek hoe circulair ondernemen waarde kan toevoegen aan uw bedrijf

Rabobank, CIRCO en Midpoint Brabant Circulair werken samen om mkb-ondernemers te helpen bij het vraagstuk hoe circulair ondernemen waarde kan toevoegen aan hun bedrijf. Hiervoor heeft CIRCO een opleidingsprogramma ontwikkeld: CIRCO Track. In het najaar van 2020 wordt dit driedaags opleidingsprogramma in de regio Midden-Brabant georganiseerd voor mkb-bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe circulaire businesskansen.

Bent u mkb-ondernemer in de maakindustrie, en wilt u aan de slag met circulair ondernemen maar u weet niet goed hoe? Neem dan op dinsdag 6 oktober van 15.30 tot 17.00 uur deel aan de gratis online inspiratieworkshop. Tijdens deze inspiratieworkshop maakt u alvast kennis met circulaire economie, kunt u vrijblijvend vragen stellen, ontdekt u nieuwe kansen voor uw bedrijf en zet u concrete stappen naar de ontwikkeling van nieuwe businessmodellen.

Schrijf u nu in voor deze gratis online inspiratiebijeenkomst op dinsdag 6 oktober van 15.30 tot 17.00 uur. Inschrijven is mogelijk via de website van de Rabobank.

Meer informatie over CIRCO Track

De CIRCO Track is een driedaags programma dat de deelnemende bedrijven twee maanden volgt. Deelnemers worden gevoed met een methodiek die hen anders leert kijken naar hun bedrijf en de waardeketen. Met de CIRCO-methode ontdekken deelnemers waar in hun keten waardeverlies zit, met welke circulaire designstrategie zij hier een oplossing voor kunnen vinden en welk circulair businessmodel hierbij past. Uiteindelijk ligt de focus op de commerciële haalbaarheid van het idee. Na afronding van de training gaat elke deelnemer naar huis met een concreet, actiegericht implementatieplan voor een circulair product of circulaire dienst.

CIRCO is een programma van Stichting TKI CLICKNL, wordt uitgevoerd door professionals uit de creatieve industrie en is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

 

Midpoint Brabant