Skip Navigation or Skip to Content

Online event 25 maart | Circulaire Revolutie: Bouwen en Klimaat

Op donderdag 25 maart organiseert Een Gezond Leisureklimaat samen met House of Leisure en Station88 (allen initiatieven van Midpoint Brabant) het online event: ‘Circulaire Revolutie: Bouwen en Klimaat’.

Met dit gratis evenement hopen wij je te inspireren, te motiveren en bewust te laten worden van actuele thema’s en ontwikkelingen binnen de circulaire (leisure) economie. Dagvoorzitter Helga van Leur laat ons zien hoe het klimaat verandert, wat dat voor effect heeft en vooral wát we daaraan kunnen doen. Architect Marco Vermeulen neemt je mee in de wereld van biobased bouwen. Je krijgt verhalen, voorbeelden en tips om zelf toe te passen, en zo een positieve bijdrage te leveren aan ons leefklimaat. Met deze ervaren en fascinerende sprekers en een panel van inspirerende ondernemers en bestuurders maken we er een mooie middag van. Je bent van harte welkom!

Alles op een rijtje:

Dit online evenement vindt plaats op donderdag 25 maart van 14.30 uur tot 18.00 uur. Dus save the date! Registreren voor het evenement kan hier. Voor meer informatie over het evenement, de sprekers en het programma kun je de berichten volgen via het Facebook Event en LinkedIn Event. Vergeet jezelf niet op ‘geïnteresseerd’ of ‘aanwezig’ te zetten, zodat je de meldingen over het event krijgt. Deel het evenement ook vooral met je eigen netwerk. Wij willen graag iedereen bereiken die interesse heeft in het onderwerp!

Hopelijk zien we je online op 25 maart en zoals Helga zegt: vandaag heb je morgen in handen!

 

 

 

Midpoint Brabant