Skip Navigation or Skip to Content

Ondernemersprijs BOV-Trofee 2021 zoekt ondernemer ‘Van Betekenis’

De nominatieperiode voor de BOV-Trofee 2021 is een week verlengd. Het aandragen van bedrijven is nog mogelijk tot 9 april.

De BOV-Trofee 2021, dé ondernemersprijs van Midden-Brabant, wordt op 4 november uitgereikt. De organisatie is wederom in handen van JCI Hart van Brabant, partner van Midpoint Brabant. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om geschikte kandidaten aan te dragen (vóór 9 april). Wellicht wint het door u genomineerde bedrijf de BOV-Trofee!  

Bedrijven die voor nominatie in aanmerking (willen) komen, dienen te voldoen aan de volgende criteria:

  • Hoofdvestiging in Midden-Brabant
  • Minimaal 20 medewerkers (fte)
  • Minimaal 5 jaar bestaan
  • DGA aan het roer
  • In de afgelopen 5 jaar geen finalist van de BOV-Trofee geweest
  • Raakvlak hebben met het thema van dit jaar: Van Betekenis

Het thema Van Betekenis sluit naadloos aan op de actuele ontwikkeling van de betekeniseconomie. Ondernemers en hun ondernemingen worden afgerekend op de waarde die zij toevoegen aan de maatschappij als geheel. Zingeving staat centraal: hoe maakt een ondernemer zijn toegevoegde waarde inzichtelijk, wat is die toegevoegde waarde en waarom heeft dat meerwaarde? Die vraagstukken staan centraal in het thema en zijn ook de kern van waarom ondernemingen in deze tijden het hoofd boven water hebben kunnen houden. Bovendien geeft de prijs met dit thema een knipoog naar zichzelf: een trofee van betekenis.

Meer informatie? 

Voor specifieke vragen met betrekking tot de nominatieprocedure kunt u contact opnemen via selectie@bov-trofee.nl. Meer informatie treft u ook aan op de website de BOV-Trofee 2021.

Midpoint Brabant