Skip Navigation or Skip to Content

Nog drie pitchkansen voor groeikapitaal via financieringstafel Midden-Brabant

Ben je als ambitieuze start-up, scale-up of innovatief mkb-bedrijf in Midden-Brabant op zoek naar groeikapitaal? Heb je een businesscase die voor reguliere financiers moeilijk of uitdagend is? Dan kun je jouw ondernemingsplan pitchen bij de Financieringstafel van Midpoint Brabant. In 2023 zijn er nog drie pitchbijeenkomsten. 

Je gaat in gesprek met dé topfinanciers uit de regio en weet al snel wie je plan verder wil brengen en wat de financieringsmogelijkheden zijn. Zij helpen je met een onafhankelijk en gratis advies over je plan. Met één keer pitchen heb je al meteen een groot aantal partijen bij elkaar die je later mogelijk nog nodig hebt. En je krijgt al in een vroeg stadium kennis over de financiering die noodzakelijk is om jouw business goed te laten renderen.

Data van de volgende pitchbijeenkomsten zijn:

  • Vrijdag 8 september
  • Vrijdag 13 oktober
  • Vrijdag 1 december

Voor meer informatie:

Wil je meer informatie, neem contact dan op met Bart Taminiau via barttaminiau@midpointbrabant.nl of 06-46056041.

De partners van de Midpoint Brabant Financieringstafel zijn ABN AMRO, ING, Rabobank, BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij), RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland), Midpoint Brabant, gemeente Tilburg en Braventure.

Bekijk deze video over wat de Financieringstafel inhoudt en voor jouw organisatie kan betekenen of download hier de brochure.

 

Midpoint Brabant