Skip Navigation or Skip to Content

MIT Zuid subsidie voor R&D-samenwerking opent op 11 juni: begin op tijd!

Van 11 juni tot 17 september 2024 kunnen ondernemingen bij MIT Zuid subsidie aanvragen voor een R&D-samenwerkingsproject. De subsidie betreft 35% van de subsidiabele kosten, met een minimum van 50.000 euro en een maximum van 350.000 euro. Het betreft een onderzoek naar of de ontwikkeling van een innovatief product, dienst of productieproces, of een wezenlijk nieuwe toepassing hiervoor. Samenwerken doe je met minimaal twee ondernemingen, met inbreng van ieders eigen expertise.

De subsidie R&D-samenwerkingsproject is het tweede deel van de subsidieregeling MKB innovatiestimulering Topsectoren Zuid-Nederland (MIT Zuid). De vorige MIT Haalbaarheid-subsidie voor haalbaarheidsonderzoeken was op de dag van de openstelling op 9 april met 279 aanvragen al meteen overvraagd en daarom direct gesloten. De nieuwe openstelling werkt op tenderbasis, dat wil zeggen dat de aanvragen na de uiterste aanleverdatum op kwaliteit worden beoordeeld. Begin voor een subsidie voor een R&D-samenwerkingsproject op tijd en bereid jouw aanvraag goed voor!

Voor meer informatie bezoek: MIT Zuid | Stimulus Programmamanagement

Wat biedt Midpoint Brabant?

Wij helpen jou als ondernemer met je vragen over de R&D-samenwerkingsprojecten van MIT Zuid. En we ondersteunen je bij je aanvraag. Wil je meer weten? Neem contact op met Chantal Peters via chantalpeters@midpointbrabant.nl.

Floor Meijs - aanjager Lerend netwerk Productieautomatisering & Ingrid Berens - aanjager Lerend netwerk Mens en Organisatie