Skip Navigation or Skip to Content

Midpoint Brabant ondersteunt bij externe financiering vanuit Europa, het Rijk en de provincie

Heb je een ambitieus initiatief in Midden-Brabant en ben je op zoek naar externe financiering vanuit Europa, het Rijk of de provincie? Dan kan Midpoint Brabant je mogelijk van dienst zijn. Want ook in 2022 komen er weer veel kansen aan vanuit subsidieprogramma’s zoals OPZuid, Interreg, circulaire ketenprojecten en provinciale economische steunprogramma’s.

Het Servicepunt Externe Financiering van Midpoint Brabant beschikt over actuele informatie om projecten toe te leiden naar het meest passende fonds. Denk aan strategisch subsidieadvies voor innovatieve projecten die bijdragen aan de economische kracht van de regio. Met name voor de toepassingsgebieden Smart Industry, Smart Logistics en Smart Leisure en Smart Services, met aandacht voor urgente thema’s als Digitalisering, Circulaire Economie, Energietransitie en Human Capital.

Werk je samen met partners zoals overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen aan vernieuwende projecten en ben je op zoek naar financiering? Neem dan vrijblijvend contact op met Marijn van Zanten, marijnvanzanten@midpointbrabant.nl of via 06-27825785

Midpoint Brabant