Skip Navigation or Skip to Content

Masterclass (8 juni): Blockchain en IoT oplossingen voor optimale samenwerking in een keten

Op 8 juni is Marcel Damen, expert Blockchain en Internet of Things, te gast bij Gate2, de Smart Industry campus van Midpoint Brabant in Rijen. Tijdens een boeiende en toegankelijke lezing vertelt hij over hoe de combinatie van verschillende innovatieve technologieën in de maakindustrie ingezet kan worden voor de optimalisatie van samenwerking in een keten. Het belooft een inspirerende middag te worden!

Inloop is vanaf 15u15 bij Gate 2 (Ericssonstraat 2, Rijen). Voorafgaand aan de masterclass is er een korte demonstratie van de Cyber Physical Factory (CPF). De CPF is een proeftuin waar mkb-ondernemingen en kennisinstellingen samenwerken aan industriële innovatieprojecten met behulp van de laatste kunstmatige intelligentietechnieken.

Programma

15.30 – 15.35: Welkom door Pierre van Kleef en Ricardo Abdoel

15.35 – 16.00: Demonstratie Cyber Physical Factory

16.00 – 16.30: Masterclass Blockchain en IoT oplissingen door Marcel Damen

Q & A + Networking bij CPF

Aanmelden

Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan door een email te sturen naar: pvankleef@gate2.nl.


Gate2, een initiatief van Midpoint Brabant, is dé Smart Industry hub van Midden-Brabant. Hier is ruimte voor innovatieprojecten op het gebied van productietechnieken, simulatie en digitalisering. Met en voor het regionale mkb ontwikkelen en testen organisaties pilotprojecten en businesscases. Dat doen ze veelal samen met kennis- en onderwijsorganisaties. Ook zijn er opleidingen en trainingsprogramma’s, en is Gate2 een internationale toplocatie voor simulatietrainingen voor de luchtvaart. Bezoek de website voor meer informatie. 

 

Midpoint Brabant