Skip Navigation or Skip to Content

Maand van Leren en Werken voor een Leven Lang Leren en Ontwikkelen

In de maand september organiseren alle Leerwerkloketten door het hele land extra activiteiten om aandacht te geven aan het belang van een ‘Leven Lang Leren en Ontwikkelen’. Nu is het meer dan ooit belangrijk dat iedereen zich kan blijven ontwikkelen en daarmee kansen vergroot op de arbeidsmarkt. Hoe je dat kunt aanpakken staat centraal in de ‘Maand van Leren en Werken’. Ook regio Midden-Brabant kent deze maand een mooi aanbod aan evenementen, georganiseerd door Leerwerkloket Midden Brabant (gelieerd aan Midpoint Brabant en specifiek aan het programma Human Capital dat staat voor Talent- en Arbeidsmarktontwikkeling).

Programma
Er zijn activiteiten voor werkenden, werkzoekenden en arbeidsprofessionals. Bekijk middels deze link het hele programma en meld je aan voor de activiteit van jouw keuze. Deelnemen aan meerdere activiteiten is mogelijk. Sommige activiteiten zijn op locatie, andere zijn online te volgen.

Meer over het Leerwerkloket Midden-Brabant

Sommige mensen doen het uit zichzelf: een leven lang ontwikkelen. Anderen hebben er wat hulp bij nodig. Voor hen is er het Leerwerkloket Midden-Brabant. Of je nou werkzoekende bent, werknemer, zzp’er of werkgever: je kunt bij het Leerwerkloket terecht met alle vragen over leren en werken! Het Leerwerkloket geeft deskundig en onafhankelijk scholings- en loopbaanadvies. Een persoonlijke aanpak is de standaardprocedure.

Het Leerwerkloket Midden-Brabant vormt een brug tussen onderwijs, overheid, werkgever en werknemer, is stevig verankerd in de regio én bevordert de flexibiliteit en mobiliteit van werkenden, werkzoekenden en organisaties. Kortom: hét startpunt voor betere aansluiting van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Dit verhoogt de innovatiekracht van organisaties en bedrijven in de regio, de motivatie van werknemers en hun plezier in het werk. Daardoor worden organisaties en bedrijven in Midden-Brabant steeds concurrerender en werknemers steeds fitter.

Scan onderstaande QR-code voor het gehele programma of klik op deze link.

 

Midpoint Brabant