Skip Navigation or Skip to Content

Joost Melis nieuwe directeur House of Leisure

Per 1 september aanstaande start Joost Melis als directeur van het House of Leisure en is hij verantwoordelijk voor het Leisureprogramma van Midpoint Brabant. Hij vervult deze functie naast zijn rol als directeur/eigenaar van Ticketsplus.

Eén van zijn speerpunten is het verder ontwikkelen van bestaande en nieuwe Leisureprojecten om de Leisurepositie van Brabant te behouden en verder te versterken. Het House of Leisure zal hierin een nog prominentere initiërende en regisserende rol gaan spelen.

Joost Melis : “Erg mooie uitdaging om een persoonlijke bijdrage te kunnen leveren aan de Leisure-ambities en bijzonder omdat het zoveel raakvlakken heeft met alles wat ik de afgelopen jaren aan ervaringen en netwerk heb opgebouwd.”

Midpoint Brabant over de komst van Joost Melis: “Het is een mooie volgende stap voor het House of Leisure en ons Leisureprogramma. Joost is een geweldige kandidaat en we zijn heel blij met de keuze.”

Per diezelfde datum vertrekt Coen Schelfhorst bij het House of Leisure. Coen gaat zich volledig toeleggen op de verdere groei van het trainings- en adviesbureau OOKs Hospitality & Leisure en op de ontwikkeling van de eerste eigen exploitatie, het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel, dat eind 2017 zal openen.

Coen Schelfhorst: “Ik heb met enorm veel plezier gewerkt aan de start van het House of Leisure en aan de Midpoint Leisure-ambities! Ik wens Joost alle succes toe. Uiteraard blijven wij met OOKs partner van het House of Leisure.”

Midpoint Brabant